• UA
  • RU
  • КП КМР - Міська інформаційна служба

    «МІС» - це досвідчена амбітна телерадіокомпанія, основне завдання якої - максимально детально й оперативно информувати про усі події, які вдбуваються у Кам'янському.

    Телеканал висвітлює найцікавіші події з життя міста – від діяльності міської влади до соціальних, культурних та мистецьких подій Кам’янського.

    Кам’янське – місто, що розвивається. «МІС» - невід’ємна складова цього розвитку.

    На мультимедійному ринку підприємство з 22 січня 2007 року. За роки роботи КП КМР «МІС» встигло зробити чимало телевізійних проектів різноманітної тематики.

    Телерадіокомпанія завжди крокує у ногу з часом і тенденціями. Кожного дня в ефірі транслюються свіжі та актуальні новини, розважальні, розвиваючі та гостро-соціальні програми. Телерадіокомпанія одна з найперших висвітлює події Кам’янського.

    Ми постійно на зв’язку з нашою аудиторією. Кожен може звернутися до нас зі своїми питаннями – і ми допоможемо!

    Про нас

    Документи підприємства

    Звітні документи Форма власності

    редакція трк «міс»

    Редакційна команда ТРК "МІС" - це 30 людей різної спеціалізації, які живуть поряд з вами. Основна наша мета - показати життя міста з усіма його цікавими місцями та людьми. Щоденно ми працюємо для того, аби ви дізнавалися найсвіжіші новини та корисні поради.

    Катерина Узунова, Директорка

    Працює на підприємстві з 2008 року. Розпочала свій шлях з ведучої програми «Персона». Згодом почала поєднувати авторські проекти із роботою кореспондента. З часом дуже захопилася історією рідного міста. Поступово це захоплення перевтілилося у історичну програму «Топ міста», яка у 2013 році була визнана переможцем проекту «Медіа-лідер Дніпропетровщини». У 2015 році була підвищена до посади головний редактор. З 2020 очолила підприємство «Міська інформаційна служба». Як людина, що пройшла чималий шлях у сфері ЗМІ чітко розуміє тонкощі різних телевізійних професій та постійно працює над вдосконаленням телеканалу. Вимогливий керівник, який будує роботу на принципах поваги до колективу та розумінні індивідуальності світогляду кожного члену своєї команди. Захоплюється літературою , малюванням, театральним мистецтвом. Вільний час любить проводити у колі рідних та друзів, обожнює подорожувати.

    Ірада Акімова, Головна редакторка

    Ірада Акімова – до команди «МІС» приєдналася у 2016 році. Працювала кореспондентом, була ведучою історичної програми «Топ міста», за час роботи створила чималу кількість відео фільмів про Кам’янське, його історію та сучасність. У вільний час полюбляє читати, відвідувати театр та проводити час на природі. Виховує двох дітей, та двох пухнастих улюбленців. Колектив «МІС» вважає за одну велику, дружню та творчу родину. З 2022 займає посаду головного редактора.

    Анна Шостак, Відповідальна редакторка

    За освітою – журналіст. За спеціальністю працює з 2005 року, а в колективі МІС ТБ – з 2011. Впевнена: для професійного розвитку важливо робити те, що ти любиш і любити те, що ти робиш. За роки роботи на ТБ працювала над різними проєктами – від сюжетів для новин до різноманітних програм. Цінує в колективі командну роботу, взаємопідтримку та повагу. З 2022 року обіймає посаду відповідального редактора. Любить літературу, природу та тварин.

    Володимир Кремінь, Диктор

    Диктор новин міської інформаційної служби. Знайоме обличчя телеканалу для містян з 2009 року. По життю спокійний, кмітливий і винахідливий з гарним почуттям гумору. Веде активну громадську діяльність, займається волонтерством. Має чотири вищих освіти: технологічна, економічна, магістр з державного управління та з екології. Виховує двох чудових синочків Дмитра та Дениса. Займається спортом, рибалкою та садівництвом. Вільний час проводиить в колі рідних та друзів.

    Володимир Кравченко, Кореспондент і диктор

    Кореспондент і ведучий міської інформаційної служби з 2020 року.
    Позитивний, компанійський та харизматичний, з класним почуттям гумору. Володимир колишній гравець Клубу Веселих та Кмітливих, був капітаном команди «Х-трактор» (м.Дніпро).
    Особистість Володимира Кравченка різностороння – магістр політології за освітою, майстер на всі руки, геймер, знає все про автомобілі, фото та дизайн.

    Альона Руденко , Кореспондентка

    Альона – родом із Сумщини, з міста Білопілля. Навчалася на слідчого криміналіста в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, але жодного дня за першим дипломом не працювала. У журналістиці 6 років. А у Міській інформаційній службі працює із листопада 2022 року. Веде проєкти «Символи України», «Скажи Паляниця», а також є ведучою програми ТОП МІСТА. У вільний час читає книги, пише вірші, а ще обожнює джаз, творчість О. Генрі та ранкову тишу.

    Анастасія Шевченко, Кореспондентка

    Анастасія приєдналася до родини «МІС ТБ» у 2023 році. Про журналістику мріяла відтоді, як пам’ятає себе, а тепер свою мрію успішно реалізує. Вміє знайти спільну мову навіть з тими людьми, які геть не гуморі, і у програмі «Народна думка» завжди надихає кам’янчан помріяти та поділитися думками.
    У роботі Анастасії найближчі теми з суспільного життя та мистецтва. Обожнює подорожі та завжди знаходить час на духовний розвиток.

    Артур Абазян, Спеціальний кореспондент

    Артур Абазян - спеціальний кореспондент, який працює на телебаченні з 2016 року. Закінчив ДНУ ім. Олеся Гончара на факультеті "Систем та засобів масової комунікації". Має багаторічний досвід роботи у сфері журналістики. Ведучий проєктів: "BONTON", "Особистий помічник", "Акценти", "Зіркове інтерв'ю"

    Максим Алещенко, Головний телеоператор

    Став частиною команди "МІС" у 2016 році. Уже вмів знімати та монтувати, а на підприємстві лише розвинув ці навички та розширив знання. Захоплюється короткометражним кіно – має нагороди за сценарій, зйомку та монтаж. З 2022 року обіймає посаду головного телеоператора.

    Сергій Суліма, Телеоператор

    Приєднався до команди "МІС" у 2016 році. Спочатку працював відеомонтажером, а згодом - перепрофілювався у телеоператора. Один з улюблених видів зйомки - пейзажний. На рахунку Сергія не один знятий відеоролик у цьому форматі.
    Захоплюється фотографією та охоче ділиться з іншими своїм талантом і творчими вміннями.

    Євген Ошарін, Телеоператор

    У колективі "МІС" Євген з 2018 року. Досвідчений оператор і не менш досвідчений мотоцикліст. Готовий знімати у будь-яку погоду, якщо мова про резонансні події. Працював й на інших телеканалах на посаді телеоператора.
    Добросердний Євген не полишить без їжі жодну безпритульну тварину, вдома виховує собаку та котика.
    У вільний час обожнює подорожі та щирі дружні зустрічі.

    Руслан Ниник, Телеоператор

    Руслан за фахом – молодший спеціаліст – енергетик. Так сталося, що у 2022 році у нього з’явилась можливість працювати оператором на телебаченні в команді ТРК «МІС». Свою професію Руслан вважає дуже цікавою тому, що є можливість втілювати навички комунікації з людьми та роботу з професійною технікою, а також реалізовувати свій творчій потенціал. А ще – Русла завжди на позитиві і має для кожного добре слово, тож, сумувати з ним точно не вийде.

    Роман Харченко, Телеоператор

    Роман Харченко - досвідчений телеоператор, який працював на різних телеканалах. До "Міської інформаційно служби" прийшов у 2021 році. Захоплюється фотографією. Починаючи з 2022 року став на захист України у складі ЗСУ

    Євген Качанов, Відеомонтажер

    Євгеній Качанов у команді Міської інформаційної служби з 2018 року. За освітою – інженер з конструювання та виробництва телерадіоапаратури, а за досвідом роботи – монтажер з багаторічним стажем. Стриманий, врівноважений, з відмінним почуттям гумору і титанічним терпінням. Любить природу, туризм та тварин.

    Ілля Луценко, Відеомонтажер

    Ілля – наймолодший працівник в команді Міської інформаційної служби. Свій шлях на ТБ почав у 2021 році, приступивши до роботи монтажера.
    Наполегливий, терплячий, креативний і сміливий у монтажних рішеннях Ілля чудово виконує роботу як з короткими роліками для соцмереж, так і з великими авторськими проєктами.
    Доброзичливий та оптимістичний – ніколи не падає духом і завжди підтримає колег в реалізації нових складних завдань.
    Любить дивитися фільми різних жанрів , а вільний час приділяє активному відпочинку.

    Олена Кармазіна, Відеомонтажерка

    Знайомтесь,Олена Кармазіна – монтажер Міської інформаційної служби. Дівчина з найтоншою талією на підприємстві і талантом змонтувати сюжет у найкоротші строки.
    Свою роботу на ТВ Олена починала у двотисячних роках, коли ще не було програмного забезпечення для створення відеоряду, а ролики створювали з допомогою лінійного монтажу, буквально вручну склеюючи кадри плівки. Така ювелірність в роботі притаманна Олені і сьогодні. Відчуває і передбачає побажання журналістів, ретельно перевіряє кожен матеріал і переконана: злагоджена робота командою та взаємопідтримка сприяє якісному результату.
    Врівноважена та відповідальна, прихильниця справедливості та справжня шанувальниця краси.
    Кохана дружина, мама чарівної Любові, віддана донька та добра подруга. У колективі ми називаємо її «наша Лєночка» і раді, що працюємо разом.

    Владислав Караван, Відеомонтажер

    Приєднався до команди «МІС» у 2018 році. Швидко опанував навички монтажера і став напрацьовувати досвід у створені сюжетів, авторських програм та відеороликів на різну тематику. Вміє поєднати музику та відеоряд, вдало підібрати кадри. Колектив же цінує Влада за дотошність у роботі, інтуїцію та художнє бачення.
    Поза роботою Влад цікавиться футболом, дивиться чи не кожен матч за участю своєї улюбленої команди «Челсі». Веде власний телеграм-канал на футбольну тематику. А ще полюбляє грати на укулеле.

    Дмитро Кубанов, Адміністратор системи

    Долучився до колективу «МІС» у 2018 році, раніше працював у прес-службі міської ради. Як редактор, коректор та упорядник брав участь у підготовці книг різноманітної тематики. Автор численних нарисів з історії Кам’янського, матеріальну культуру якого багато років досліджує.
    Дмитро – справжній зберігач цікавинок про рідне місто, незмінний консультант авторів програми ТОП МІСТА. Як і притаманно дослідникам – виважений та зосереджений. Має допитливий розум та добре серце.

    Юлія Павленко, Адміністраторка системи

    Працює у компанії МІС з 2022 року. Відповідає за створення та публікацію контенту у соціальних мережах компанії. Пише статті для сайту, створює фоторепортажі.
    Має багаторічний досвід роботи соціальним педагогом. Знання основ психології та соціології допомагають їй у медіа сфері, де необхідно розуміти труднощі, з якими зіштовхуються різні люди та групи, що дозволяє створювати контент, який привертає увагу до соціальних проблем та прав людини.
    Джерела натхнення: музика, кіно, література, фотографія.

    Інна Шеремет, Адміністраторка системи

    На МІС ТБ Інна працює з 2023 року. Має вищу освіту. Член Спілки журналістів України. Досвід роботи в сфері пошуку, обробки та публікації інформаційних матеріалів – 20 років. Перебуває в постійному самовдосконаленні, розширенні навичок та знань, успішно пройшла безліч курсів на платформах «Prometheus», «Дія.Освіта», «EduHub» та інших. У планах – освоїти ефективне використання штучного інтелекту ChatGPT.
    Інна веде активний спосіб життя: піший та водний туризм, родинні виїзди за місто, річкові сплави на байдарці. Любить тварин.

    Світлана Волинкіна, Помічниця керівника підприємства

    До дружнього колективу ТРК "МІС" Світлана приєдналася у 2012 році. Юрист за освітою, забезпечує надійною консультативною підтримкою як керівника, так і увесь колектив. Відповідальна, уважна, прискіплива в роботі. Має чудове почуття гумору та неабиякий запас оптимізму. Захоплюється спортом та опікується безпритульними тваринами.

    Людмила Петренко, Головна бухгалтерка

    Людмила працює на комунальному підприємстві «МІС» з 2010 року. Обожнює непросту роботу з цифрами, ретельно веде фінансову частину справ підприємства та вчасно нараховує працівникам заробітну плату. Турботлива мама трьох дітей, любить подорожі та смачну каву вранці.

    Ростислав Гнатюк, Водій

    Ростислав у команді МІС ТБ працює водієм з 2022 року. Він – справжній керманич-професіонал з 15-річним досвідом, має категорії В, С, С1. Вміє не лише впевнено керувати вантажівками, а й швидко доправити знімальну групу на місце події, знайшовши оптимальний маршрут. Уважний, з чудовим почуттям гумору, Ростислав кожну поїздку для журналістів та операторів перетворює на маленьку приємну перерву у насиченому графіку. Шанує активний відпочинок та душевну компанію.

    Світлана Квітченко, Працівниця господарчої галузі

    Світлана прийшла у колектив Міської інформаційної служби у 2022 році і вже в перші дні своєї роботи вправно перетворила суворий офіс на осередок затишку та чистоти. Світлана дбайлива, охайна і, попри зовнішню тендітність, неймовірно працьовита: вислів «горить в руках» - саме про неї.
    Уважна до дрібниць та добра до людей, вона стала у колективі джерелом позитиву та турботи.
    У вільний від роботи час захоплюється декоративними рослинами. Подейкують, що вдома у Світлани – справжній зимовий сад.

    Олександр Бутилін, Системний адміністратор

    У колективі Міської інформаційної служби Олександр з 2021 року. У зоні його відповідальності – забезпечення роботи комп’ютерної техніки підприємства, моніторинг ефіру, справність апаратури для відеозйомки, а також - організація роботи телебачення в блекаути і ще безліч дрібних, але необхідних для повноцінної роботи справ. Прискіпливий та уважний Олександр не залишить непрацюючим жоден прилад.
    У вільний від роботи час професійно водить авто, виховує трьох собак, захоплюється природою, знає все про гриби і охоче консультує починаючих грибників.

    Кішка Муся, Пухнастий антистрес

    Красуня Муся мешкає на телекомпанії вже біля 2-х років. Її знайшли голодну та замерзлу на вулиці - і не змогли пройти повз. Тепер Муся – пухнаста та вгодована, вправно відпрацьовує любов колективу та дарує усім позитивні емоції. Якщо день важкий – рушай до Мусі на сеанс антистресової терапії. Пухнастий талісман телекомпанії залюбки шанує увагою всіх. Головне – знайти правильний підхід з пакунком улюбленого корму.