У Кам’янському районі поліцейський у вільний час затримав грабіжника

07 Серпня, 2023 |

Поліцейський офіцер Верхньодніпровської громади у вільний від служби час затримав злодія за пограбування каси на автостанції. Про це розповіли в Кам’янському районному управлінні поліції.

6 серпня до поліції повідомили про те, що з приміщення каси автостанції невідомий викрав гроші та мобільні телефони. Поліцейські опитали свідків, опрацювали відео з камер спостереження та орієнтували екіпажі патрульної поліції та поліцейських офіцерів громади.

"У вільний від служби час їхав з родиною на річку. По дорозі слідування побачив чоловіка, який поводився підозріло, постійно оглядався та намагався ховатися у кущах. Не випускаючи його з поля зору, проїхав услід і вже ближче побачив, що за описом чоловік начебто схожий на зловмисника, який щойно пограбував касу на автовокзалі. Відреагував, не зволікаючи не на мить, наздогнав та затримав злодія", – розповів поліцейський офіцер Верхньодніпровської громади Владислав Космина.

У Кам’янському районі поліцейський у вільний час затримав грабіжника

Правоохоронець негайно повідомив про затримання злодія та передав його поліцейським, які оперативно прибули на допомогу.

Підозрюваним виявився 21-річний раніше судимий житель району. При собі він мав викрадені мобільні телефони та пакет з одягом, в якому був під час злочину. Як з’ясувалося, чоловік відразу переодягнувся, аби заплутати сліди.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Якою буде погода у Кам’янському 21 вересня

Субота 21 вересня буде ясною – до кінця доби на небі не побачите ні хмаринки....

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн прибула до столиці України

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн сьогодні вранці, 20 вересня прибула до столиці України, Києва. Зокрема,...

Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня

У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...

Три освітніх заклади Камʼянського увійшли до пʼятірки кращих на Дніпропетровщині

Інформаційний ресурс "Освіта.ua" склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл...

Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)

Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...