• UA
  • RU
  • До Дня молоді у Кам’янському провели турнір з волейболу

    12 Серпня, 2023

    9 серпня на лівобережжі міста відбулося справжнє спортивне свято. На волейбольному майданчику ДЮФШ “Надія” пройшов турнір з волейболу, присвячений Дню молоді, який відтепер відзначається в Україні 12 серпня.

    Як повідомив портал “Спортивне Кам’янське”, організаторами виступили Федерація волейболу Кам’янського разом з управлінням молоді та спорту.

    Учасниками турніру стали 5 команд, які зібралися, щоб пограти в волейбол з рівними суперниками, показати свою майстерність, підвищити свій спортивний рівень та насолодитися цікавою грою і спілкуванням.

    Першими зіграли хлопці. На майданчику зустрілися команда ліцею №37 та збірна команда ліцею №35 і ПДМК. Гравці показали неабияку спритність, енергію та якісну командну гру. В результаті, після кількох зіграних матчів, переможцем стала збірна команда ліцею №35 і ПДМК, а кращим гравцем визнали Данила Зубкова

    Але справжні спортивні баталії розпочалися, коли на майданчик вийшли команди дівчат. Між собою грали волейболістки ДЮСШ№2 Віталія Серьогіна, ДЮСШ№2 Наталії Гальки і Технологічного фахового коледжу.

    Важко було навіть спрогнозувати, хто переможе, адже усі команди добре підготувалися до турніру і не бажали поступатися суперницям. У вирішальному матчі зустрілись волейболістки ДЮСШ№2 В.Серьогіна та ТФК. Гра була завзятою і безкомпромісною, рахунок тримався майже рівний, емоції вболівальників зашкалювали.

    Хвилювалися і самі дівчата, адже кожна помилка коштувала очок. Після двох зіграних партій рахунок був 1:1. Здавалося б, сили рівні, але третій, вирішальний сет, визначив переможця. З рахунком 2:1 чемпіоном турніру стала команда ДЮСШ№2 В.Серьогіна.Своїми враженнями від святкового турніру поділилася гравчиня команди-переможниці Ірина Лукашова:

    «Дуже гарна ідея провести в честь Дня молоді такий турнір, – сказала Ірина. – Наші суперники були сильні, гарно підготовлені, але ми виявилися сильнішими. Ми довго і наполегливо тренувалися, щоб зіграти та виграти. До речі, напередодні турніру нам видали новеньку форму, що теж підбадьорило та налаштувало на перемогу».

    Ірина займається волейболом вже 4 роки. Каже, що любить волейбол за його непередбачуваність та командну гру. Зараз вона та її колеги по команді готуються до серйозних змагань – Дитячої ліги з волейболу, яка розпочнеться восени.

    На турнір завітав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та представники Молодіжної ради, які привітали спортивну молодь з їх святом:

    «Такий волейбольний турнір до Дня молоді ми проводимо вперше, – зазначив Е.Коряк. – Дівчата підросли, набралися досвіду, були учасниками та призерами всеукраїнських та відкритих турнірів. У них є неабиякий потенціал, кожен турнір вони грають все краще і краще. Вірю, дуже скоро вони будуть змагатися на чемпіонатах України та здобувати призові місця. А ще ми віримо в нашу Перемогу та наші Збройні Сили України. Зі святом вас, грайте та перемагайте!»

    Президент федерації волейболу Кам’янського Тетяна Борис зазначила, що всі команди дівчат продемонстрували гарну майстерність та назвала призерів і переможців турніру. Ними стали:

    • 3 місце – команда ДЮСШ№2 Наталії Гальки,
    • 2 місце – команда Технологічного фахового коледжу,
    • 1 місце – команда ДЮСШ№2 Віталія Серьогіна.

    Кращим гравцем стала спортсменка з команди віце-чемпіона, капітан команди ТФК Поліна Арджановська.

    Представники Молодіжної ради разом з Едуардом Коряком та Тетяною Борис нагородили дівчат медалями та грамотами, а команда-переможець також отримала кубок.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Кам’янчанка через ревнощі зарізала чоловіка

    У Кам’янському жінка під час сварки напала з ножем на свого співмешканця та вбила його....

    ГО «Молода Бджола» провела в Кам’янському важливий тренінг для молоді

    Із 13 травня стартував «Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я». Громадська організація «Молода...

    18 травня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

    18 травня в Україні День боротьби за права кримськотатарського народу. Віряни вшановують пам’ять святих отців...

    FLiRTуємо: активізувався новий штам COVID-19

    У країнах Західної Європи починають активно поширюваться штами COVID-19 групи FLiRT, які можуть привести до...

    Квитки на поїзд онлайн: Укрзалізниця оновила сайт

    Укрзалізниця запустила оновлену версію сайту для придбання залізничних квитків. Ресурс розроблений за підтримки платіжної системи...