Кам’янчани можуть отримати ваучер на навчання від служби зайнятості

14 Серпня, 2023 | Місто |

Однією з дієвих послуг, які надає служба зайнятості для підтримки конкурентоспроможності громадян на ринку праці, є видача ваучерів на навчання. Про це повідомили в Кам’янській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

З початку року на Дніпропетровщині за сприяння Державної служби зайнятості було видано 727 ваучерів, серед яких – 110 для внутрішньо переміщених осіб. Серед них:

  • здобуття освіти на базі вже існуючого освітнього рівня: "Автомобільний транспорт" (бакалавр), "Соціальне забезпечення" (магістр), "Геодезія та землеустрій" (бакалавр, молодший бакалавр);
  • підготовка за іншою спеціальністю: психологія, менеджмент, соціальна робота;
  • підвищення кваліфікації за спеціальністю "Медсестринство, молодший спеціаліст", "Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва", "Кухар";
  • перепідготовка за робітничими професіями: кухар, електрогазозварник, верстатник широкого профілю, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій навантажувача, кухар, оператор котельні, кондитер та ін.

Ваучер на навчання можна отримати за 123 професіями та спеціальностями, будь то інформаційні технології, освіта, медицина, будівництво, соціальна робота, сільське господарство чи будь-яка інша сфера, яка цікавить, самостійно обравши заклад освіти та форму навчання.

Докладніше про ваучер можна дізнатися за посиланням https://is.gd/6czbRh

Для отримання ваучера можна подати заявку онлайн або особисто звернутися в найближчий центр зайнятості.

По більш детальну інформацію слід звертатися до Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Медична, 6, або за телефоном 0686840362.

 

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити