• UA
  • RU
  • Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському

    21 Жовтня, 2023

    21 жовтня в Кам’янському провели традиційний для міста легкоатлетичний пробіг, в якому взяли участь не лише професійні спортсмени, а й пересічні городяни – діти та дорослі, прихильники здорового способу життя.

    Захід пройшов під гаслом «Спорт за Перемогу». Разом із кам’янчанами дистанцію від автобусної зупинки по вулиці Київська до багатофункціонального стадіону по проспекту Конституції подолав міський голова Андрій Білоусов.

    Після того, як фінішували всі учасники, на стадіоні провели урочисту церемонію нагородження переможців та розіграли лотерейні призи.

    «Спортивний захід був благодійним, спрямованим на підтримку ЗСУ. Спільно з учасниками подякували нашим захисникам та захисницям, вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання. Зібрані кошти підуть на допомогу одному з військових підрозділів.

    Спасибі організаторам, правоохоронцям, які забезпечували правопорядок, комунальним та всім іншим задіяним службам, а також кожному, хто долучився. Кам’янське – місто патріотів!» – підсумував міський голова.

    Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському Традиційний легкоатлетичний пробіг відбувся в Кам’янському

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Юна плавчиня з Кам’янського нестиме Олімпійський вогонь у Франції

    15-річна Тетяна Афанасьєва буде одним з чотирьох факелоносіїв, які 29 травня візьмуть участь в естафеті...

    Кам’янчан запрошують на легкоатлетичний пробіг

    Цієї суботи, 18 травня, в Кам’янському за підтримки міського голови Андрія Білоусова відбудеться легкоатлетичний пробіг....

    Відкритий Чемпіонат міста з тхеквондо ВТФ – «Прометей» відбувся у Камʼянському

    Свої сили на змаганнях у двох розділах (керугі та пумсе) випробовували близько 200 спортсменів з...

    Кам’янські плавці вирушать на чемпіонат Європи

    5–8 травня в місті Бровари пройшов чемпіонат України з плавання. У складі спортсменів Дніпропетровської області...

    Легкоатлетка з Дніпропетровщини стала переможницею турніру в Італії

    Фото: Giancarlo Colombo 15 травня в італійському місті Савона пройшли змагання «13th Savona International Meeting...