• UA
  • RU
  • Топ-5 фільмів для затишних осінніх вечорів: добірка від нашої редакції

    04 Листопада, 2023

    Осінь – пора року, коли хочеться обіймів, затишку і тепла. Пропонуємо доповнити романтичну атмосферу домашнього комфорту вечірнім переглядом чудових фільмів.

    Найкраще в мені (The best of Me), 2014

    Зворушлива мелодрама про зустріч колись закоханих одне в одного школярів після тривалої розлуки.


    За сюжетом, Доусон та Аманда не бачилися вже двадцять років, хоча в старших класах кохали одне одного. Вони повертаються в рідне місто на читання заповіту після смерті спільного знайомого. Ця зустріч відроджує почуття юності, яке вони всі ці роки намагалися забути. Спільні спогади переносять Доусона та Аманду у шкільні часи, коли їхні стосунки були зруйновані з вини батька хлопця…

    Дружина мандрівника у часі (The Time Traveler’s Wife), 2009

    Це історія про молодого мандрівника на ім’я Генрі, у якого рідкісне генетичне захворювання – він вміє переміщатися в часі. Свої здібності він контролювати не може. Так, переміщаючись у часі, він познайомився із Клер, коли йому було 36 років, а їй 6. Побралися ж молоді люди, коли їй було 23, а йому 31. Часті зникнення і несподівані появи Генрі у житті Клер дуже вимотують її.

    Ідеальні незнайомці (Perfetti sconosciuti), 2016

    Сюжет відбувається навколо друзів, які, здавалось би, не мають один від одного секретів, адже знайомі з дитинства. Але як виявилось – це далеко не так.

    Одного вечора одна з присутніх пропонує зіграти в просту, але цікаву гру. Усі під час вечері покладуть свої телефони в центр столу. Повідомлення потрібно буде читати вголос, а на дзвінки відповідати на гучному зв’язку. Спочатку гра була невинною забавою, але дуже скоро починають розкриватися таємниці.

    Недоторканні / 1+1 (The Intouchables), 2011

    Французька комедійна драма про заможного аристократа Філіппа, змушеного шукати собі професійну доглядальницю, та Дрісса – молодого хлопця, який зміг справити враження на аристократа та стати його новоспеченим медбратом. Ці двоє дуже різні, але між ними зав’язується дружба. Вони разом долають труднощі, пов’язані з інвалідністю Філіппа та особистими проблемами Дрісса.

    Кохання не за розміром (Up for Love / Un homme à la hauteur), 2016

    Діана отримує дзвінок на свій домашній номер від незнайомця, який знайшов її мобільний телефон та пропонує повернути його в обмін на побачення. Діані незнайомець здається цікавим, і вона погоджується на пропозицію. Прийшовши на побачення з Олександром, дівчина була здивована. Симпатичний чоловік з гарним почуттям гумору, але його зріст всього 140 см. Після декількох днів знайомства Діана розуміє, що починає закохуватися, але вона боїться реакції своїх друзів на стосунки з Олександром…

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Жінок з ампутаціями кінцівок запрошують пройти безоплатну реабілітацію

    Українці разом з американською командою створили програму «Табір Можливостей» для жінок з ампутацією, щоб кожна...

    «Бджола» об’єднує людей навколо української культури

    3 травня Центр молодіжних ініціатив спільно з ГО «Бджола» за підтримки міського голови Андрія Білоусова...

    Ляльковий театр Кам’янського запрошує на нову виставу

    Якщо ви батьки дитини віком від 5 до 10 років, обов’язково покажіть їй повчальну музичну...

    Заробітня плата від 10 тисяч гривень: центр зайнятості представляє актуальні вакансії

    Центр зайнятості Кам’янського пропонує шукачам роботи звернути увагу на актуальні вакансії від підприємств міста. Прибиральник...

    Міський голова привітав кам’янчан із Великоднем

    Ніч у місті минула без надзвичайних подій. За інформацією начальника Дніпропетровської ОВА, вночі ворог атакував...