• UA
  • RU
  • Кам’янський міський голова взяв участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Логістика і транспортна безпека: проблеми та перспективи розвитку в контексті аналізу сучасних викликів і загроз»

    09 Листопада, 2023

    На запрошення Українського державного університету науки і технологій міський голова взяв участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Логістика і транспортна безпека: проблеми та перспективи розвитку в контексті аналізу сучасних викликів і загроз».

    Члени наукового комітету УДУНТ, керівники профільних підприємств, провідні фахівці з України, Польщі й Чехії, а також інші почесні гості обговорювали важливі питання повоєнного відновлення й розвитку транспортної галузі, підготовки кваліфікованих кадрів та інші.

    «Повноцінне відновлення української економіки неможливе без відбудови та модернізації логістичної інфраструктури. Відновлення та стійкості можливо досягти лише за умови об’єднання зусиль влади, науковців, промисловості та громадян. Співпраця надасть можливість своєчасно та правильно перебудувати логістичні процеси, впровадити інноваційні рішення, зробити ланцюги постачання більш стійкими», – зазначив Андрій Білоусов.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Свято маленьких велетнів: Міжнародний день чихуахуа

    Чихуахуа, ці маленькі собачки з великим характером, святкуються в світі не тільки за їх компактність...

    ГО «Молода Бджола» провела в Кам’янському важливий тренінг для молоді

    Із 13 травня стартував «Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я». Громадська організація «Молода...

    Україна виборола третє місце на Євробаченні 2024: хто ж став переможцем?

    У ніч на 12 травня в Мальме, Швеція, відгриміла довгоочікувана музична подія року “Євробачення-2024”. Цього...

    Актуальні вакансії від Кам’янської філії обласного центру зайнятості

    До уваги шукачів роботи: Кам’янська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості повідомляє про найбільш актуальні на...

    Гастрономічний оазис: смак літа у вашій тарілці

    Літо – це час яскравих смаків та свіжих продуктів. І немає нічого кращого, ніж створити...