У Кам’янському для дітей відкрили "Цифровий освітній центр"

13 Листопада, 2023 |

Сучасний простір для навчання та розвитку дітей і молоді створено на базі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості в рамках програми "Освіта заради майбутнього".

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов повідомив, там є все необхідне для навчання: комп’ютери, навушники, роутери, меблі, техніка, а також цікаві книжки та настільні ігри.

"Окрім основної освітньої функції, "Цифровий освітній центр" стане майданчиком для соціалізації та комунікації дітей різного віку. У позаурочний час тут будуть проводитися заняття для надолуження освітніх втрат та ігри для розвитку.

Вдячні нашим партнерам – міжнародному благодійному фонду SavED та представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, які допомогли реалізувати проєкт в нашому місті.

Саме заради кращого майбутнього дітей наші захисники героїчно б’ються з ворогом. Ми також робимо все можливе, щоб діти отримували якісні знання та почувалися в безпеці", – зазначив міський голова.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Знамениті земляки-кам’янчани: Геннадій Назаров

17 вересня 1959 року в Кам’янському (тоді – Дніпродзержинську) народився відомий художник-карикатурист та журналіст Геннадій...

Масштабна пожежа, що сталася в Єлизаветівці Дніпровського району, локалізована

Загалом вогонь охопив 47 га. Окрім лісу, горіли й три будівлі, авто. Постраждала людина. На...

У Кам’янському будується перший в місті сучасний храм ПЦУ

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов спільно з Владикою Симеоном, настоятелем храму отцем Феодосієм та громадою...

І знову ревнощі: кам’янчанин ножем поранив свого знайомого

Під час спільного дозвілля між чоловіками виникла сварка, яка закінчилась ножовим пораненням. Про це повідомили...

Кам’янське з робочим візитом відвідав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Спільно відкрито у нашому місті перший в області багатофункціональний Центр соціальної підтримки Захисників і Захисниць...