"Мир" запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

30 Листопада, 2023 |

Комунальний заклад Кам’янської міської ради "Кіноконцертний зал "Мир" пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 30 листопада по 6 грудня.

Кримінальний містичний трилер "Дочка болотного короля"

Гелена має люблячого чоловіка, двох прекрасних доньок, бізнес… та одну таємницю. Поява Гелени на світ – це наслідок викрадення. Чоловік викрав її матір, коли вона була підлітком, і тримав у віддаленій хатині в болотистій місцевості. Тепер Гелені доводиться ризикувати всім, щоб вистежити свого небезпечного батька, який сформував її минуле і погрожує вкрасти її майбутнє.
Розклад сеансів: 19:00.

Сімейну анімацію "Бажання" у форматі 3D

У королівстві Росас можуть здійснюватися будь-які бажання. Для цього не потрібно довго тримати їх у собі, а належить віддати місцевому королю Магніфіко (Кріс Пайн). Харизматичний та впливовий король у всіх викликає довіру, однак 17-річна Аша (Аріана ДеБос) відчуває незрозумілу тривогу, яка виходить від нього. Якось вона пішла подалі від людей та звернулася зі своїми бажаннями до неба. Відповідь з’явилася швидше, ніж дівчина могла розраховувати. Маленька Зірка прилетіла до неї. Навіть улюбленій тваринці Аші, козлику Валентину (Алан Тьюдік) Зірка виконала його заповітне бажання.
Розклад сеансів: 12:00.

Історичну драму "Наполеон"

Наполеон Бонапарт (Хоакін Фенікс) створив одну з найбільших імперій світу та увійшов у історію як законодавець та реформатор Європи. Однак все це не було самоціллю. Найбільшим прагненням Наполеона було підкорити серце Жозефіни (Ванесса Кірбі), а потім – робити все, аби викликати її похвалу та захват.
Розклад сеансів: 15:00.

Телефон каси Кіноконцертного залу "МИР": (067) 360-11-04.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Сергій Жадан написав вірш для McDonald’s за мільйон гривень гонорару

Уродженець Луганщини, український поет, письменник та музикант Сергій Жадан написав вірш до рекламного ролика McDonald’s,...

Салат з бринзою і в’яленими томатами

Бринза — м’який, розсільний сир, розрахований на тих, хто любить солоненьке. Смачна бринза може стати...

Захищаючи Україну, загинув кам’янчанин Артем Козирев

27 серпня в бою поблизу Часового Яру на Донеччині, захищаючи українську землю від загарбників, загинув...

У Камʼянському музичному коледжі представили нову збірку

Камʼянський фаховий музичний коледж імені Героя України Мирослава Скорика представив нову книгу. На початку серпня...

У Кам’янському молодий фельдшер "швидкої" вперше прийняв пологи

Про черговий випадок стрімких пологів, прийнятих медиками "швидкої", розповіла завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної...