• UA
  • RU
  • Кам’янчан пускатимуть у громадський транспорт лише вакцинованими?

    09 Листопада, 2021

    Через поширення COVID-19 містам та громадам Дніпропетровщини рекомендували ввести нові карантинні обмеження. Зокрема, пасажирські перевезення – лише за сертифікатами вакцинації або негативним тестом на коронавірус. Про це стало відомо під час позачергового засідання обласної комісії ТЕБ і НС в облдержадміністрації.

    «Потрібно приймати кардинальні рішення, які б допомагали ефективно боротися з епідемією,  – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов. – Лікарі працюють на межі можливостей. Рівень захворюваності за тиждень виріс у 5 разів. Переважна більшість тих, хто потрапляє до реанімації – не щеплені. Саме тому запропонували містам, громадам і територіям ввести додаткові обмеження в сфері пасажирських перевезень».

    Нині діють обмеження для транспорту міжрегіонального та міжобласного сполучення. Із 11 листопада на Дніпропетровщині пропонують запровадити їх для внутрішньообласного, міжміського та міського. Включаючи метро, трамваї, тролейбуси, електрички.

    Містам та громадам рекомендували допускати пасажирів лише з сертифікатом про вакцинацію або негативним результатом тестування на коронавірус. Імунізованими повинні бути й водії. Рішення на місцях тепер мають ухвалити сільські, селищні та міські комісії з питань ТЕБ та НС.

    Також під час засідання рекомендували заборонити роботу розважальних закладів з 22:00 до 6:00.

    За наявності СОVID-сертифікатів пропонують пускати й студентів до гуртожитків. В іншому разі доведеться їхати додому та навчатися дистанційно звідти. Усі пропозиції підтримали одноголосно.

    Читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Міський голова Андрій Білоусов провів засідання штабу з питань будинків, зруйнованих та пошкоджених під час ворожого обстрілу в ніч на 29 березня

    На засіданні підбили підсумки роботи за місяць всіх задіяних служб. Загалом зафіксовано 121 звернення від...

    alyona alyona та Jerry Heil збиратимуть гроші на відбудову Великокостромської гімназії у Дніпропетровській області

    Цьогорічні учасниці від України на “Євробаченні-2024” alyona alyona та Jerry Heil й Ощадбанк, Visa і UNITED24 розпочали кампанію...

    Відбулося засідання штабу з питань будинків, зруйнованих та пошкоджених під час ворожого обстрілу в ніч на 29 березня

    У Камʼянському відбулося засідання штабу з питань будинків, зруйнованих та пошкоджених під час ворожого обстрілу...

    На Кам’янське чекає потепління

    «Антициклон витіснить дощі з України і практично повсюди 27-28 квітня переважатиме суха красива погода із...

    Поліцейські та школярі Кам’янського взяли участь у благодійній акції

    У Кам’янському поліцейські та школярі долучилися до благодійної акції на підтримку українських героїв-захисників. Вони зібрали...