• UA
  • RU
  • 64-річний кам`янчанин побив сестру до смерті

    18 Грудня, 2023

    Підозрюваний завдав численні удари руками та дерев`яною палицею своїй 68-річній родичці, бо хвора жінка стогнала і заважала йому відпочивати. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

    17 грудня близько 8:20 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир у Кам`янському чоловік вбив жінку. На місце події прибула слідчо-оперативна група Кам`янського РУП. У ході огляду тіла було виявлено тілесні ушкодження. За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть жінки настала внаслідок отримання численних травм.

    Під час слідчих дій поліцейські встановили, що побої потерпілій завдав її 64-річний рідний брат, який спільно з нею проживав. Між родичами виникла сварка через те, що хвора жінка стогнала, чим заважала родичу відпочивати. Під час конфлікту чоловік розлютився та побив свою старшу сестру кулаками та дерев`яною палицею. Від отриманих травм жінка померла на місці.

    Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Минув півфінал Євробачення: український тріумф та чому поляки закликають не голосувати за Україну

    У Швеції відбувся перший півфінал Євробачення, в межах якого 15 учасників змагалися за право представити...

    Якою буде погода у Кам’янському в найближчі дні

    Традиційно звертаємося до соціальних мереж Наталії Діденко, щоб дізнатися її прогноз погоди. «Одразу скажу –...

    На що розраховувати військовим: Міноборони створило калькулятор грошового забезпечення

    Міністерство оборони України створило онлайн-калькулятор для військовослужбовців. На сайті є можливість розрахувати майбутні виплати військовослужбовцям...

    На днях стартує реліз застосунку «Оберіг»: чи будуть у реєстрі дані про повістки

    Заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко поінформувала, що у реєстрі “Оберіг” буде окреме...

    Борщова майстерність: настоювати та заморожувати

    Борщ – символ української кухні, відомий своїм багатством смаків і ароматів. Процес приготування цього традиційного...