ТОП-5 незвичайних подарунків до Нового року

Всі ми точно знаємо ту людину, у якої одна й та ж сама відповідь на питання про подарунки: "В мене все є, нічого не потрібно дарувати!". Тому своєю добіркою з ТОП-5 незвичайних подарунків допоможемо не розгубитись на цьогорічні свята.

Столик для ноутбука

Не так давно ноутбук став основним робочим інструментом для кожного другого, а кількість фрилансерів в Україні у 2023 зросла у зв’язку зі стрибком попиту аж на 84%. Саме тому спеціальний стіл-підставка під ноутбук допоможе довше працювати і зменшити навантаження на "систему життєзабезпечення" гаджету. Завдяки функції регулювання комфортної висоти екрану такого столу ваші очі та спина ще й додатково "подякують".

Варто вибирати саме електронні моделі, які оснащені активною системою охолодження. По суті, це блок із кількома вентиляторами-кулерами, які охолоджують повітря і спрямовують його через дірочки в стільниці прямо у повітрозабірники ноутбука.

 

Підставка для підігріву чашки

Взимку вкрай необхідно та корисно вживати саме гарячі напої, але не завжди є можливість встигнути їх посмакувати – надто швидко охолоджуються. Для вирішення такої проблеми сучасні технології допоможуть краще, ніж звичний нам термос. У електричних підставок є перевага – ви підігріваєте напій безпосередньо у своїй улюбленій чашці. Працює все досить просто: підставка нагрівається, використовуючи електрику, і передає тепло ємності, яку на неї поставлять. Якщо пристрій досить потужний, то розігріватиме не тільки напої, а й навіть їжу.

Смарт-каблучка

Такий незвичний аксесуар зможе замінити не тільки гаманець, але і NFC у смартфоні. Смарт-кільце вміщує чіпи банківських, проїзних та бонусних карт. Тож такі каблучки можна використовувати для безконтактної оплати, відчинення електронних замків і навіть зберігання конфіденційної інформації, наприклад, паролів. Часто їх виготовляють з вбудованим захистом від пилу та вологи, датчиком пульсу та функцією відстеження сну. Невід’ємною перевагою є сумісність з операційними системами Android та IOS.

Маска для сну       

Чудове інженерне поєднання для тих, хто любить засинати під приємну музику і тих, хто лягає спати у нічній м’якій масці. На ринку є пов’язки з Bluetooth і вбудованими динаміками, які дозволять перед сном увімкнути розслаблюючу мелодію, подкаст або аудіокнигу. Деякі моделі навіть оснащені мікрофоном, щоб відповідати на дзвінки, не знімаючи маску.

Смарт-світильник

Влучне доповнення для домашнього інтер’єру – смарт-світильники. Будуть виконувати як функцію нічника, так і роль основного джерела освітлення. Їх компактність не заважає бути багатофункціональними: зарядка мобільних телефонів, програвання музики, транслювання радіо і ще багато чого іншого. Залежить від кожної моделі окремо, але також можуть бути додатково захищеними від вологи та пилу.

Отримавши такий подарунок, ваша близька людина точно буде приємно здивована, а практичний та сучасний гаджет стане щоденним помічником у справах.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити