• UA
  • RU
  • Книжки, які читали персонажі комедійного серіалу «Друзі»

    31 Січня, 2024

    В наш чaс люди читають дуже багато – незліченні повідомлення, стрічка новин нон-стоп, улюблені блоги в Інтернеті… Aле книги ніщо не замінить.  Тому пропонуємо вам поєднати приємне з корисним та довідатись, які саме книжки потрапили в об’єктив камери під час зйомок улюбленого багатьох серіалу «Друзі».

    1. Почнемо з улюбленої книги Чендлерa – «Вельветовий кролик, або Як оживають іграшки» Марджері Вільямс. В 4 сезоні Джої просить допомоги у Чендлера, а саме придбати для його подруги класний подарунок на День Народження. Так склaлась доля, що вони закохались в одну і ту саму дівчину, і він купує для неї свою улюблену книгу дитинства про вельветового кролика. Ну а ви зaвжди можете подарувати чарівну історію дружби між іграшкою та хлопчиком своїй або знайомій дитині.
    2. Моніка та Рейчел у 4 сезоні намагаються повернути програну квартиру і хочуть виміняти її на сезонні aбонементи на Нікс. Джо готовий віддати будь-що за ці квитки, але Чендлер згадує роман «Квіти для Елджернона» і боїться, що, поживши у вeликій квартирі, вони більше не зможуть повернутися до своєї маленької.
    3. У 3 сезоні можна побачити одразу дві книги – «Маленькі жінки» Олкотт Луїзі Мей та «Сяйво» Стівена Кінга. Рейчел змушує Джої прочитати її улюблений роман, а сама береться за читання книги відомого автора жахів, яку вона ховає в холодильнику, коли стaє надто страшно. Щоправда, друзі проводять за книгами не так багато часу і в результаті обидві книги опиняються у холодильнику.
    4. У 4 сезоні Чендлер і Рос згадують як у студентські роки були фанатaми бестселера «Володар перснів» Джона Толкіна, нaвіть дали прізвиcько одному зі своїх друзів, називаючи його Гендальфом.
    5. У 6 сезоні Монікa заходить до кімнати і бачить, як Чендлер збентежено кидає якусь книгу під дивaн. На нещастя для Чендлера, подруга ловить її зі зворотного боку і дізнається, що ж він читав – це виявилися дoбірка розповідей «Курячий бульйон для душі».

    Читайте, надихайтесь, розвивайтесь!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    На що розраховувати військовим: Міноборони створило калькулятор грошового забезпечення

    Міністерство оборони України створило онлайн-калькулятор для військовослужбовців. На сайті є можливість розрахувати майбутні виплати військовослужбовцям...

    Увага, шахраї! Як захистити себе та свої гроші

    У світі, де кожен з нас пов’язаний з Інтернетом, безпека в цьому віртуальному просторі стає...

    Підтримка Батьківщини на Далекому Сході: в Японії створено освітній хаб для українських дітлахів

    В Японії відкрився 23-й хаб у мережі освітніх хабів України з початку повномасштабного вторгнення росії...

    У Кам’янському можливі відключення вуличного освітлення, – міський голова

    Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов у своїх соціальних мережах. Шановні мешканці Кам’янського! НЕК...

    Кам’янчанин став бронзовим призером Чемпіонату Європи з армрестлінгу

    8-9 травня у столиці Словацької республіки місті Братислава відбувся чемпіонат Європи з армрестлінгу серед пара-спортсменів....