• UA
  • RU
  • Президент зустрівся із захисниками неба Дніпропетровщини

    05 Лютого, 2024

    У межах робочої поїздки на Дніпропетровщину Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування Повітряного командування «Схід» та вручив державні нагороди військовим пілотам. Про це повідомляє офіційне Інтернет-представництво Глави держави.

    Володимир Зеленський заслухав доповідь командувача ПвК «Схід» Івана Теребухи щодо прикриття з повітря міст і громад, об’єктів критичної інфраструктури та лінії фронту.

    Президентові розповіли деталі серії російських атак із використанням БпЛА на об’єкти у Дніпропетровській області та заходи з підсилення ефективності роботи українських мобільних вогневих груп і радіоелектронної боротьби для відбиття ударів ворожих дронів.

    Президент зустрівся із захисниками неба Дніпропетровщини

    Обговорювалися й особливості застосування західних і гібридних систем ППО, перспективи зміцнення спроможностей ПвК «Схід» з урахуванням майбутніх надходжень озброєння.

    Володимир Зеленський також поспілкувався з військовими й нагородив бойових пілотів. Захисники неба отримали з рук Президента ордени Богдана Хмельницького І-ІІ ступенів та «За мужність» І ступеня.

    «Я бачу перед собою потужних воїнів, які захищають наше небо і з неба захищають Україну, наші домівки, наших людей – дітей і дорослих. Дякую за ваші влучні дії, за знищення ворога. Бажаю вам усім здоров’я та перемоги. І побратимам вашим також перекажіть нашу подяку», – сказав Володимир Зеленський.

    Президент зустрівся із захисниками неба Дніпропетровщини

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    На Дніпропетровщині презентували виставку писанок, розмальованих дітьми-переселенцями

    На Дніпропетровщині відкрили виставку писанок. Їх створили діти-переселенці під час майстер-класу. В експозицію потрапили 15...

    Символ майбутньої перемоги: на одному з підприємств Дніпропетровщини оселився птах миру

    Чорногуз впевнено освоїв новий життєвий простір, що належить Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінату. Своєю домівкою птах обрав...

    Чи діятиме в Кам’янському на Великдень комендантська година

    Уже цими вихідними Україна відзначатиме Великдень – уже втретє під час повномасштабного вторгнення. Чи діятиме...

    Чергова “випадкова” смерть у ТЦК: у Кривому Розі помер 44-річний чоловік

    5 травня у Саксаганському ТЦК помер військовозобов’язаний. Чоловікові було 44 роки. Інформацію підтвердили у Дніпропетровському...

    Цуценя вижило після чотирьох прильотів та тиждень знаходилось під завалами: як рятували малечу на Дніпропетровщині

    В одну із домівок Нікополя ворожі снаряди прилітали вже чотири рази. Після четвертого прильоту цуценят...