• UA
  • RU
  • Під Кам’янським в руках у жінки вибухнув газовий балончик: потерпілу госпіталізовано

    15 Лютого, 2024

    У Петриківці при спробі розпалити твердопаливний котел в руках у жінки вибухнув балончик. З опіками обличчя, шиї, рук, стегон та стоп постраждалу госпіталізували до Кам’янської лікарні швидкої медичної допомоги.

    Про нещасний випадок розповіла завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

    За її інформацією, о 18:57 до Центральної обласної диспетчерської “103” надійшов виклик із Петриківської громади до жінки, яка намагалася розпалити котел. На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Петриківської підстанції обласного центру ЕМД та МК.

    За 8 хвилин медики вже були на місці. У постраждалої виявили термічні опіки І-ІІ ступеню обличчя, шиї, рук, стегон, стоп до 40%. Після надання жінці екстреної медичної допомоги, у тому числі, знеболення та обробки пошкоджених поверхонь тіла, її було госпіталізовано до Кам’янської лікарні ШМД.

    Як повідомили в ДСНС, в будинку жінки сталася пожежа: зайнялося оздоблення стін та стелі на площі 4 кв. м. Займання ліквідували о 19:44. До гасіння пожежі було залучено 4 рятувальники та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    «Гостинний» житель Кам’янського району пограбував приїжджого чоловіка

    У місті Верхівцеве поліцейські затримали зловмисника, який під приводом допомоги викрав у перехожого мобільний телефон....

    В Україні покращать харчування військовослужовців, – Міноборони

    Фото: armyinform.com.ua Міністерство оборони України затвердило зміни до Каталогу харчування ЗСУ. Пропозиції напрацьовані спільно з...

    Здай кров – врятуй життя: поліцейські Кам’янського вкотре стали донорами

    Днями правоохоронці знову завітали до Кам’янської міської станції переливання крові та поповнили вкрай необхідні запаси...

    Ніч у Кам’янському минула тихо – міський голова

    Про ситуацію в місті у ранковому зверненні повідомив Андрій Білоусов: «Доброго ранку, рідне місто! Ніч...

    Засуджено групу кам’янчан-псевдоволонтерів: яке покарання чекає шахраїв

    На Дніпропетровщині засудили групу шахраїв, які ошукали майже 100 українців, нібито збираючи кошти на ЗСУ....