Кубок України з шашок-64 відбувся в Кам’янському

27 Лютого, 2024 |

Із 19 по 25 лютого в Камянському на базі вищого професійного училища відбувся Кубок України з шашок-64 серед чоловіків та жінок. Про це повідомив віце-президент Національної федерації шашок України Леонід Бройтман.

Багато місцевих шашкістів мало можливість позмагатися з представниками інших областей України. Кам’янчани на цьому шашковому форумі вибороли в особистому заліку 11 нагород з 18 можливих.

До призової трійки у класичній грі (45 хв. + 10 сек. на хід) серед чоловіків увійшли претенденти на звання чемпіона міста цьогорічної першості – майстри спорту Олександр Коробський та студент ДДТУ Ілля Демченко. Набравши 12 очок з 16 можливих, Олександр став другим, а бронзову нагороду з 11 очками виборов Ілля. Титул чемпіона – у представника Миколаївської області, майстра спорту Матвєя Колєснікова: 13 очок.

У змаганнях жінок за "класичним стилем" рівних не було кам’янським гросмейстеркам. Стовідсотковий результат – 14 очок з 14-ти можливих – продемонструвала Олена Коротка, яка отримала золоту нагороду. На другому місці з 11 очками – тренер ДЮСШ №1 Ольга Губарєва. Бронзова нагорода дісталася майстрині із Запоріжжя Альоні Носарєвій (10 очок).

У командному заліку в класичній грі команда Дніпропетровської області у складі кам’янчан Олександра Коробського, Іллі Демченка та Олени Короткої посіла 1-ше місце. На другому місці – Запорізька область, на третьому – Миколаївщина.

Кубок України з шашок-64 відбувся в Кам’янському Кубок України з шашок-64 відбувся в Кам’янському Кубок України з шашок-64 відбувся в Кам’янському Кубок України з шашок-64 відбувся в Кам’янському

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Відомий спортсмен із Кам’янського здав кров для українських захисників

13 вересня, напередодні Всеукраїнського дня фізкультури, відомий спортсмен із Кам’янського Іван Стефанський здав кров для...

Кам’янчан запрошують на турнір зі стритболу до Дня фізичної культури і спорту

20 вересня на спортивному майданчику Центрального парку Кам’янського відбудеться турнір зі стритболу з нагоди Дня фізичної...

Кам’янчани вдало виступили на Чемпіонаті Європи з кіокушин-кан карате

7–8 вересня у Румунії відбувся Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате "OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN CHAMPIONSHIP" в...

У Кам’янському напередодні Дня міста та до Дня фізичної культури і спорту провели "Парад чемпіонів"

У заході брали участь тренери та вихованці Дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, провідні спортсмени та вся...

Легенда українського боксу Олександр Усик виявив бажання стати Міністром молоді і спорту України

12 вересня олімпійський чемпіон Олександр Усик був гостем в Польщі та дав інтрерв’ю кореспонденту одного...