Кухарі Кам’янського підвищують кваліфікацію в кулінарному хабі
130 фахівців торік пройшли підвищення кваліфікації у спеціальному кулінарному хабі, який працює в Кам’янському. Є кухарі, які встигли прокачати навички вже й у цьому році.
Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
"Нагодувати школярів корисно і смачно. Це задача із "зірочкою". Вирішуємо її, впроваджуючи в області реформу, ініційовану першою леді Оленою Зеленською", – зазначив очільник області.
Тут навчаються співробітники їдалень шкіл, гімназій, ліцеїв, дитячих садочків, а ще – майстри виробничого навчання. Усі вони опановують сучасне обладнання і технологічні процеси, практикуються готувати страви з нового меню. Далі отримують сертифікати та вже використовують набутий досвід.
"Таку практику масштабуватимемо на Дніпропетровщині. Аби рушіїв змін ставало більше, – наголосив Сергій Лисак. – Здоров’я та розвиток дітей – на першому місці. І важливу роль у цьому грає саме збалансований раціон".