У Кам’янському пройшло чергове засідання сесії міської ради

31 Травня, 2024 |

Сьогодні, 31 травня, провели чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені 138 основних та 3 додаткових питання.

  • Затвердили звіт про виконання міського бюджету у І кварталі та внесла зміни до бюджету на 2024 рік. Так, доходи бюджету склали 705 852,6 тис.грн, витрати – 691 400,0 тис.грн.
  • Внесли зміни до Програми соціального захисту населення міської ради, які зокрема передбачають перерозподіл коштів субвенції з обласного бюджету та виділення коштів з міського бюджету на ремонт приміщення Центру підтримки захисників та членів їх родин.
  • Внесли зміни до програми матеріально-технічної підтримки Сил оборони, які передбачають надання допомоги одній із військових частин.
  • Прийняли рішення про припинення діяльності закладів дошкільної освіти №8 "Теремок" та №39 "Ромашка", оскільки упродовж останніх років заклади не здійснюють освітньої діяльності та не мають в черзі дітей на зарахування. Приміщення закладів тимчасово будуть використані під інші нагальні потреби. У разі необхідності вони будуть повернені під заклади дошкільної освіти.
  • Погодили перейменування залізничної станції "Правда" на залізничну станцію "Провідна". Із відповідним клопотанням до міської ради звернулася регіональна філія "Придніпровська залізниця" АТ "Укрзалізниця".
  • Затвердженими змінами до програми розвитку цивільного захисту населення передбачається виділення додаткових коштів на облаштування захисних споруд.
  • Міська рада надала згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність громади гуртожитку за адресою: вул. Української Добровольчої Армії, 53, який перебуває у власності ПрАТ "КАМЕТ-СТАЛЬ".
  • Також було розглянуто земельні питання, внесено зміни до низки міських програм та програм розвитку комунальних підприємств тощо.
    "Дякую депутатському корпусу за роботу. Працюємо та віримо в Перемогу",  –  зазначив Андрій Білоусов.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Криворізький поліцейський очолював бордель, розповсюджував наркотики та зберігав дитячу порнографію

Працівники Державного бюро розслідувань спільно з Національною поліцією завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця та його...

30 тисяч доларів за три тижні зібрав кам’янчанин для свого військового підрозділу

30 000 доларів – саме таку суму для свого підрозділу зміг зібрати за останні три...

Підмінив айфон муляжем: кам’янські правоохоронці затримали спритника

Дізнавачі Кам’янського скерували до суду обвинувальний акт відносно шахрая, що намагався підмінити новий телефон на...

У Кам’янському районі раніше судимий чоловік викрав зламану автівку

13 серпня до поліції повідомили про викрадення автомобіля. Напередодні водій "ВАЗ 21051" їхав до Верхньодніпровська...

ТОП-3 корисні властивості лимонної води

Зробити популярну лимонну воду дуже легко, а її щоденне вживання має свої переваги для функціонування...