Безпечний для дітей: класичний мохіто з бузиновим квасом
09 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Мохіто – це класичний напій літа. Ця асоціація завжди наводить на бажання скуштувати його. Не всім можна або не всі хочуть вживати саме алкогольний варіант рецепту, але і мохіто зі спрайтом може бути зовсім не корисним для дітей. Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився своєї ідеєю мохіто на основі бузинового квасу. Приготуємо?
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
- Для приготування цукрового сиропу у кастрюлю наливаємо воду і вдвіче більше цукру. Розмішайте та варіть, доки цукор не розчиниться.
- Половинку лайму поріжте на шматочки. В охолоджену склянку покладіть листочки мʼяти та лайм. Залийте 10 мл сиропу.
- Потовчіть мʼяту і лайм зручним для вас способом.
- Додайте в склянку лід та залийте все бузиновим квасом. Прикрасьте напій листям мʼяти.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....
Смачний рибний пиріг за 30 хвилини
Заливний рибний пиріг готується всього 30 хвилини – його секрет у супер еластичному тісті, що...
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...