Безпечний для дітей: класичний мохіто з бузиновим квасом
Мохіто – це класичний напій літа. Ця асоціація завжди наводить на бажання скуштувати його. Не всім можна або не всі хочуть вживати саме алкогольний варіант рецепту, але і мохіто зі спрайтом може бути зовсім не корисним для дітей. Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився своєї ідеєю мохіто на основі бузинового квасу. Приготуємо?
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
- Для приготування цукрового сиропу у кастрюлю наливаємо воду і вдвіче більше цукру. Розмішайте та варіть, доки цукор не розчиниться.
- Половинку лайму поріжте на шматочки. В охолоджену склянку покладіть листочки мʼяти та лайм. Залийте 10 мл сиропу.
- Потовчіть мʼяту і лайм зручним для вас способом.
- Додайте в склянку лід та залийте все бузиновим квасом. Прикрасьте напій листям мʼяти.
Смачного!