• UA
  • RU
  • Ароматні запечені перці тушковані у сметані (ВІДЕО)

    Смачний варіант для корисної вечері лише з п’яти інгредієнтів. До речі, замість перців можна додати й інші овочі, такі як і помідори. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 9-10 шт – середніх перців;
    • 1 шт – цибулина;
    • 1 шт – великий томат;
    • 150-200 г – сметани 15-20%;
    • сіль, перець, улюблені спеції та зелень за бажанням.

     Покроковий рецепт

    1. Перці гарно вимити та поставити випікатись у духову шафу на півгодини при максмальній температурі у 200 градусів.
    2. Дати перцям охолонути, очистити від шкірки та насіння.
    3. Далі на олії обсмажуємо до мʼякості цибулю, додаємо томати, перемішуємо та обсмажуємо ще пару хвилин.
    4. Додаємо перець, сметану, заправляємо спеціями, перемішуємо, доводимо до кипіння і тушкуємо на повільному вогні ще кілька хвилин.
    5. В кінці за бажанням додаємо 1-2 зубки часнику. Перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити