45 Ювілейне відкриття Театрального Сезону в Кам’янському: "Ромео та Джульєтта"

23 Вересня, 2024 |

У п’ятницю, 20 вересня, місто Кам’янське святкувало знакову подію — відкриття 45 ювілейного театрального сезону. Це свято стало важливою віхою в культурному житті міста, адже театр завжди був осередком творчості та натхнення для мешканців. Цьогорічним відкриттям став шедевр Вільяма Шекспіра — "Ромео та Джульєтта", який представили актори нашого театру.

45 Ювілейне відкриття Театрального Сезону в Кам’янському: "Ромео та Джульєтта" / Фото: МІС ТБ

За доброю традицією, глядачів у фойє театру зустрічав живий оркестр. Відкриття сезону – це завжди свято для глядачів та акторів, адже після літньої перерви театр з новою силою готовий дивувати своїх гостей. Відкриття провела директор-художній керівник театру Маргарита Кудіна. А також з  офіційним привітанням від міської ради завітала начальник управління культури Жанетта Сокуренко.

45 Ювілейне відкриття Театрального Сезону в Кам’янському: "Ромео та Джульєтта" / Фото: МІС ТБ

Організатори вже анонсували нові постановки, які, безсумнівно, здивують глядачів. Зараз готує прем’єру Ірина Чваркова, заслужена артистка України. Вже на початку жовтня ми зможемо побачити її ексцентричну комедію "Брехуха". Також актори працюють над відновленням однієї з найулюбленіших вистав глядачів "Готель двох світів". Режисер-постановником якої є – Влада Бєлозоренко.

Відкриття сезону обіцяє бути яскравим та незабутнім. Культурне життя Кам’янського знову наповниться емоціями, і театральні постановки, які чекають на глядачів, стануть справжніми подіями цього сезону. Запрошуємо всіх долучитися до магії театру.

 

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити