Запашні гарбузові панкейки (ВІДЕО)

27 Вересня, 2024 |

Відкриваємо осінній сезон гарбузів з цим рецептом ароматних та смачних панкеійків. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 130 мл – молоко;
  • 1 шт – яйце;
  • 150 г – гарбузове пюре;
  • 130 г – борошно;
  • 1,5 с.л. – цукор;
  • 10 г – ванільний цукор;
  • 1 ч.л. – розпушувач;
  • дрібка солі;
  • 30 г – вершкове масло.

Покроковий рецепт

  1. До яйця додайте цукор, ванільний цукор і сіль. Взбийте разом і додайте гарбузове пюре.
  2. Всипати до суміші просіяне борошно, розпушувач та поступово вливати тепле молоко.
  3. Половини черпака буде достатньо для одного панкейка.
  4. Важливо! Смажити тільки на сухій пательні. Готуємо по 2-3 хвилини з кожної сторони.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити