Кам’янська тренерка з гандболу Оксана Усенко виступила на форумі "Пліч-о-пліч – разом переможемо"

Розпочинається новий сезон "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". У минулому вихованці нашого міста продемонстрували чудовий результат.

"До проєкту долучаються нові амбасадори – олімпійці та паралімпійці. Активно реєструються й команди. На сьогодні вже маємо понад 1,5 тис учасників", – розказала заступник начальника ОВА Ірина Грицай.

Присутніх на форумі познайомили з особливостями другого етапу. У ньому учні закладів освіти будуть змагатися в семи видах спорту. До орієнтування на місцевості, волейболу, баскетболу, футзалу та черліденгу додалися регбі-5 та гандбол.

Зокрема, приємно було бачити на форумі тренерку із Кам’янського Оксану Усенко, вихованці якої є неодноразовими переможцями у іграх Вищої Ліги з гандболу Всеукраїнського масштабу. Спортивні перегони відволічуть школярів і від гаджетів, переконана віце-президент обласної федерації гандболу Оксана Усенко. Вона неабияк радіє, що програму цьогорічних змагань розширили.

"Гандбол – цікава гра, яка розвиває в дітях швидкість, спритність, критичне мислення. У команді зазвичай 7 гравців, один з яких воротар. У цих змаганнях буде – 5, – пояснила Оксана Усенко. – На Дніпропетровщині цей вид спорту розвинений. Думаю, що з допомогою проєкту популяризуємо його ще більше".

Очікуємо на тріумф кам’янських гандболістів! Уперед!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити