Перша виплата "Національного кешбеку" відбудеться з 22 по 31 жовтня

Міністерство економіки України оголосило, що з 22 по 31 жовтня 2024 року розпочнуться перші виплати в рамках програми "Національний кешбек". Загалом 646 378 українців отримають 37,2 млн грн за покупки, здійснені у вересні. Серед переваг програми – можливість витратити кешбек на комунальні послуги, медичне обслуговування, транспорт або навіть підтримати Збройні Сили України через донати чи придбати військові облігації.

Як зазначила Перший віце-прем’єр-міністр — Міністр економіки України Юлія Свириденко:

"Кешбек є формою фінансової підтримки громадян від держави. Витратити ці кошти можна зокрема на комунальні послуги. Це особливо актуальне питання у період опалювального сезону. Крім того, ці кошти можна витратити на благодійність, задонатити на ЗСУ, придбати військові облігації, чи витратити на послуги. Для нас дуже важливо, щоб українці обирали українське. Очікуємо, що такі додаткові переваги не лише будуть соціальною підтримкою, але стимулюють розвиток українських виробників".

Для отримання виплат необхідно активувати картку в застосунку "Дія". Ті, хто цього не зробив, можуть отримати свої кошти в листопаді після активації картки. Виплати нараховуються щомісяця, а максимальна сума кешбеку становить 3 тисячі грн на місяць.

Програма "Національний кешбек" є спільною ініціативою Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Державної податкової служби та низки банків за підтримки платіжних систем Mastercard і Visa.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити