• UA
  • RU
  • Кокосове печиво в шоколадній глазурі (ВІДЕО)

    27 Жовтня, 2024 | Рецепти |

    Оригінальна домашня випічка з кокосом та шоколадом буде у нагоді для чаювання або гостинців улюбленим гостям. Приготуємо?

    Інгредієнти для основи:

    • 100 г – вершкове масло 82%;
    • 160 г – цукор;
    • 10 г – ванільний цукор;
    • 50 г – темне какао 22%;
    • 2 шт – яйця;
    • дрібка солі;
    • 160 г – борошно;
    • 1 ч.л. – розпушувач.

    Інгредієнти для начинки:

    • 80 г – кокосова стружка;
    • 80 г – згущене молоко;
    • 30 г – вершкове масло;
    • 40 г – крем-сир.

    Інгредієнти для глазурі:

    • 100 г – молочного шоколаду;
    • 1 ст.л. – олія;
    • 50 г – кокосова стружка.

    Покроковий рецепт

    1. Готуємо начинку: кокосову стружку поєднати зі згущеним молоком, розтопленим маслом та крем-сиром.
    2. Формуємо кульки (приблизно 15 г кожна).
    3. Для тіста: окремо змішуємо сухі інгредієнти. Цукор збиваємо з яйцями, додаємо масло, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і додаємо сухі просіяні інгредієнти. Шоколадне тісто має охолонути десь 1 годину в морозилці та підмерзнути.
    4. Шоколадне тісто відокремлюємо на кульки (у два рази більше за начинку – по 30 г). Розплющюємо їх, кладемо кокосову начинку та заліплюємо повністю.
    5. Випікаємо при 180 градусах не довше 15 хвилин.
    6. На водяній бані розтоплюємо молочний шоколад. Обвалюємо готове печиво у шоколаді та посипаємо ще зверху кокосовою стружкою.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram