Ароматна печена картопля з начинкою і хрумкою скоринкою
Один з найсмачніших варінатів сімейної вечері – запечена картопля з улюбленою начинкою. Приготуємо?
Інгредієнти:
- картопля (велика);
- моцарела;
- бекон копчений;
- вершкове масло;
- часник сушений ;
- перець;
- паприка;
- майонез;
- зелень.
Покроковий рецепт
- Кожну картоплину помийте, зробіть надріз і заверніть у фольгу. Поставте випікатись у духову шафу при 200 градусах на 60 хвилин.
- Для начинки: поєднайте терту моцарелу, подрібнений бекон, часник, перець, паприку і майонез.
- Готову картоплю розгорніть у фользі, не дістаючи саму. Розріжте кожну навпіл. “Потовчіть” середину, додайте вершкового масла та начинки.
- Поставте випікатись знову у духовку на 15-20 хвилин.
- Готові картоплини посипте свіжою зеленню.
Смачного!