Смакуємо банановим брауні з темним шоколадом
Фантастично смачні, вологі, ароматні брауні. Ви обов’язково маєте їх спробувати – навіть якщо байдужі до шоколаду.
Складові:
- Вершкове масло – 100 г;
Темний шоколад – 100 г;
Пшеничне борошно – 70 г;
Банани – 1 штука;
Куряче яйце – 2 штуки;
Цукор – 2 столові ложки;
Розпушувач – 1 чайна ложка.
Приготування:
На повільному вогні розтопити масло і шоколад. Зняти й остудити.
Яйця та цукор збити вінчиком.
Влити до цукрової суміші шоколадну. Перемішати.
Всипати борошно та розпушувач. Знову перемішати.
Вилити суміш у форму для випічки. Банан порізати тонкими кружечками та втопити в шоколаді.
Випікати 30-35 хвилин за температури 180 градусів.
Остудити. Нарізати шматочками, прикрасити цукровою пудрою.
Раніше ми писали: Десерт, що зачаровує: лимонний мус у незвичайній подачі