• UA
  • RU
  • Десерт, що зачаровує: лимонний мус у незвичайній подачі

    Легкий та смачний мус можна використовувати не лише як самостійний десерт, а й прикрасити будь-який торт чи доповнити солодкі пироги та штруделі. А задекорувати цей десерт пропонуємо цікавим та нестандартним способом.

    Складники:

    • 1 лимон;
    • 300 мл вершків жирністю 33 %;
    • 60 г цукру;
    • 2 яєчних білка.

    Приготування:

    У чаші блендера або занурювальним міксером збийте вершки з цукром до того стану, поки суміш не почне помітно густіти.

    Продовжуйте збивати та додайте спочатку цедру лимона, а потім сік.

    Збивайте, поки вершки не загуснуть настільки, що перестануть стікати з віничка.

    В іншій мисці збийте білки в однорідну білу щільну масу.

    Обережно вмішайте лопаткою, вручну, білки у вершки.

    Для формочок розріжте навпіл 3 лимона, поріжте їх на половинки та видаліть ложкою їх внутрішні частини (сік або м’якоть можна використати пізніше).

    Зверху посипте тертою лимонною цедрою.

    Смакуйте із задоволенням!

    Раніше ми писали: Чим окрім цукру підсолодити каву: секретні продукти, про які ви не знали

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити