Ідеальний до гарніру: печінковий пиріг (ВІДЕО)
Печінковий пиріг — це не лише смачна й поживна страва, але й чудовий спосіб створити затишок у вашому домі. Його приготування зовсім нескладне, а результат завжди вражає. Приготуємо?
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 500-600 г;
- Яйця – 2 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Морква велика -1 шт;
- Кукурудзяна крупа або борошно – 3 ст.л.;
- Олія для смаження;
- Сіль, перець, сухий часник за смаком.
Покроковий рецепт
- На розігрітій сковорідці обсмажити моркву з цибулею впродовж 5 хвилин.
- Печінку промити, очистити від плівок. Додати до неї яйця, кукурудзяну крупу, спеції за смаком та збити блендером до однорідної консистенції.
- Моркву з цибулею додаємо до печінки, перемішуємо і виливаємо у форму. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
- До вживання даємо повністю охолонути.
Смачного!