• UA
  • RU
  • Теплий салат з гарбуза, буряка та нута

    23 Листопада, 2024 | Рецепти |

    Поєднання солодкого гарбуза, насиченого буряка та поживного нуту в теплому салаті – це справжня симфонія смаків! Такий салат стане чудовим доповненням до вашого обіду або вечері, а також може стати самостійною стравою. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 1 шт – гарбуз;
    • 2 шт – буряк;
    • 400 г – нут;
    • 4 ст.л. – олія оливкова;
    • 1 ч.л. – орегано;
    • листя руколи;
    • 50 г – волоські горіхи;
    • 0,5 шт – гранат;
    • 2 ст.л. – бальзамічний оцет;
    • 1 ст.л. – кленовий сироп;
    • сіль за смаком.

    Покроковий рецепт

    1.  Овочі наріжте невеликими кубиками, разом з нутом покладіть на вистелено пергаментом деко. Додайте олію зверху, посипте спеціями і орегано.
    2. Випікайте 30 хвилин при 180 грудасах.
    3. За 5 хвилин до кінця запікання додайте волоські горіхи.
    4. Охолонуті інгредієнти перекладіть у салатну миску, додайте руколу і гранатові зерна.
    5. Заправте салат олією, бальзамічним оцтом та додайте кленовий сироп.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram