Оригінальна закуска: баклажани в сметанковому соусі

Баклажани в сметанковому соусі – це ніжна, ароматна та надзвичайно смачна закуска, яка здивує навіть найвибагливіших гурманів. Приготуємо?
Інгредієнти:
- Баклажани – 600 г
- Яйця – 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Сметана – 200 г
- Зелень (кріп, кінза) – 5-7 гілочок
- Часник – 3-4 зубчики
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л
- Лимонний сік – 1 ст. л
- Мускатний горіх
Покроковий рецепт:
- Свіжі баклажани поріжте півкільцями та залийте збитими яйцями. Залиште так на 30 хвилин.
- Додайте до баклажанів солі і обсмажте на олії на сильному вогні до рум’яного кольору.
- Для соусу: сметану поєднайте з нарізаною зеленню, часником та спеціями. Також додайте лимонний сік.
- До гарячих баклажанів додайте сметанковий соус і обережно перемішайте закуску.
Смачного!