• UA
  • RU
  • Рецепт бананових панкейків від Євгена Клопотенка

    Бананові панкейки – це ідеальний сніданок, який поєднує ніжну текстуру, солодкий аромат і простоту приготування. Вони чудово смакують як з медом чи згущеним молоком, так і з ягодами або шоколадним соусом.

    Цей рецепт розроблений Євгеном Клопотенком, і він відрізняється легкістю у приготуванні та максимально ніжним смаком. Головний секрет – стиглі банани, які додають панкейкам природної солодкості та роблять їх особливо м’якими.

    Інгредієнти

    • 2-3 стиглі банани
    • 150 мл молока
    • 3 яйця
    • 200 г борошна
    • 2 ст. л. цукру
    • 10 г ванільного цукру
    • 1 ч. л. розпушувача
    • 50 г масла

    Покрокове приготування

    Крок 1: Банани перебивають у блендері разом із молоком до отримання однорідної маси.

    Крок 2: Яйця збивають окремо. У мисці змішують сухі інгредієнти – борошно, цукор, ванільний цукор і розпушувач. Окремо розтоплюють масло.

    Крок 3: Сухі інгредієнти поєднують із бананово-молочною сумішшю, додають збиті яйця, вливають масло і ретельно перемішують. Тісто залишають у холодильнику на 15-20 хвилин.

    Крок 4: Сковороду розігрівають на маленькому вогні. Викладають тісто ложкою, формуючи круглі панкейки. Коли з’являються бульбашки, панкейк перевертають і смажать ще 1 хвилину.

    Крок 5: Готові панкейки можна прикрасити згущеним молоком, медом або фруктами.

    Бананові панкейки виходять ніжними, повітряними та ароматними. Це чудовий варіант для швидкого сніданку, який можна доповнити улюбленими топінгами. Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram