• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Намазка з кабачків: ідеальна літня закуска для тостів

    Не знаєте, що приготувати з кабачків? Відомий український кухар Євген Клопотенко пропонує смачну, ніжну та ароматну кабачкову намазку, яка стане справжньою родзинкою ваших перекусів або святкового столу.

    Ця страва поєднує обсмажені до рум’яної скоринки кабачки, крем-сир, часник, зелень та спеції. Намазка ідеально смакує з хлібом, лавашем, крекерами чи тостами.

    Інгредієнти:

    • 2 кабачки;
    • 2 ст. л. олії для смаження;
    • 5 зубчиків часнику;
    • 200 г крем-сиру;
    • 1 ч. л. орегано;
    • ½ ч. л. коріандру;
    • сіль, перець за смаком;
    • 1–2 ст. л. лимонного соку;
    • кілька гілочок петрушки або базиліку;
    • хліб або тости для подачі.

     

     Як приготувати намазку з кабачків:

    Крок 1. Кабачки помийте, обсушіть і наріжте кубиками. Обсмажте їх на пательні з олією до рум’яності (приблизно 5–7 хвилин). Наприкінці додайте нарізаний часник і ще трохи обсмажте.

    Крок 2. Перекладіть кабачки з часником у блендер. Додайте крем-сир, дрібно посічену зелень і подрібніть все до однорідної маси.

    Крок 3.
    Додайте спеції — орегано, коріандр, сіль, перець та лимонний сік. Добре перемішайте.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram