Швидше за класичний рецепт: готуємо кабачкову ікру на сковорідці
Кабачкова ікра на сковорідці — це швидко, просто й смачно. Приготуємо?
Інгредієнти:
- кабачок — 1 шт.
- цибуля — 1 шт.
- морква — 1 шт.
- солодкий перець — 1 шт.
- часник — 2 зубки.
- томатна паста — 2 ст. л.
- майонез — 2 ст. л.
- зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
- сіль, перець, цукор — за смаком.
- олія для смаження.
Покроковий рецепт
- Всі овочі очистьте і натріть на терці, але цибулю наріжте півкільцями і перець – соломкою.
- На розігрітій пательні з олією 5 хвилин обсмажте цибулю. Додайте інші овочі і тушкуйте ще 6-8 хвилин. Періодично помішуйте.
- Додайте спеції і тушкуйте ще 8 хвилин. Дрібно наріжте часник і з цукром також додайте на сковорідку.
- В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин. Фінально додайте зелень і доготуйте ще пару хвилин.
Смачного!