• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Швидше за класичний рецепт: готуємо кабачкову ікру на сковорідці

    10 Серпня, 2025 | Рецепти |

    Кабачкова ікра на сковорідці — це швидко, просто й смачно. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • кабачок — 1 шт.
    • цибуля — 1 шт.
    • морква — 1 шт.
    • солодкий перець — 1 шт.
    • часник — 2 зубки.
    • томатна паста — 2 ст. л.
    • майонез — 2 ст. л.
    • зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
    • сіль, перець, цукор — за смаком.
    • олія для смаження.

    Покроковий рецепт

    1. Всі овочі очистьте і натріть на терці, але цибулю наріжте півкільцями і перець – соломкою.
    2. На розігрітій пательні з олією 5 хвилин обсмажте цибулю. Додайте інші овочі і тушкуйте ще 6-8 хвилин. Періодично помішуйте.
    3. Додайте спеції і тушкуйте ще 8 хвилин. Дрібно наріжте часник і з цукром також додайте на сковорідку.
    4. В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин. Фінально додайте зелень і доготуйте ще пару хвилин.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram