Корисний шоколадний мус без випічки на основі авокадо
У сучасних реаліях, коли через ворожі атаки ми часто стикаємося з відключеннями світла, рецепти без випічки стають справжнім порятунком. Шоколадний мус без випічки — це смачний, ніжний і поживний десерт, який не потребує духовки чи електрики.
Інгредієнти:
- 1 шт — авокадо;
- 70 мл — мигдалеве молоко;
- 2 ст. л. — какао-порошок;
- 1 ст. л. — мед;
- 1 щіпка — ваніль;
- 5 г — чорний шоколад 70–75%;
- для посипання — ягоди;
- для посипання — фундук.
Покроковий рецепт
- Очищений авокадо без кісточки збийте у блендері до стану крему.
- Додайте до авокадо молоко, какао, мед та ваніль – і знову перемішайте все блендером.
- Розкладіть мус у склянки. Для стабілізації покладіть у холодильник або в інше прохолодне місце (наприклад балкон) на 30-40 хвилин.
- Прикрасьте десерт тертим шоколадом, горіхами та ягодами.
Смачного!