• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Швидкий та поживний салат з буряка і цибулі

    Коли часу обмаль, а хочеться з’їсти щось справді здорове і домашнє, на допомогу приходять прості, перевірені часом рецепти. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 буряки (400-500 г);
    • 2 ст. л. олії для смаження;
    • 1 цибулина;
    • сіль та перець до смаку;
    • 2-3 гілочки петрушки.

    Покроковий рецепт

    1. Відварений чи запечений буряк залиште охолонути. Після цього очистіть і натріть на крупній терці.
    2. Цибулю почистьте та наріжте чверть кільцями. Обсмажте нарізану цибулю на середньому вогні з олією до золотавості.
    3. Додайте обсмажену цибулю разом з олією до тертого буряка.
    4. Посоліть та поперчіть салат собі до смаку, ретельно перемішайте. Перед подачею можна прикрасити страву свіжою петрушкою.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram