• UA
  • RU
  • Netflix знову покаже відображення суспільства – “Чорне дзеркало” отримає шостий сезон

    17 Травня, 2022

    Популярний науково-фантастичний серіал-антологія “Чорне дзеркало” (Black Mirror) отримає шостий сезон. Про це сьогодні повідомило видання Variety у своєму ексклюзивному матеріалі з посиланням на власні джерела. Видання зазначає, що через три роки після виходу п’ятого сезону серіалу на Netflix нарешті почалася робота над новими історіями. Але реліз ще не скоро – сезон наразі на стадії препродакшену, тобто сценарій ще підлягає правкам та ведеться кастинг акторів.

    The National Anthem (1 сезон, 1 серія)

     

    Дата виходу, кількість епізодів та акторський склад шостого сезону науково-фантастичного серіалу-антології наразі невідомі.

    San Junipero (3 сезон, 4 серія)

     

    Хоча конкретні деталі щодо синопсиса серій суворо під грифом “секретно”, Variety повідомляє, що кількість епізодів не залишить шанувальників розчарованими. У будь-якому випадку, їх буде більше, ніж 3, як було у попередньому.

    Striking Vipers (5 сезон, 1 серія)

     

    Серіалом від Netflix “Чорне дзеркало” був не завжди – два перших сезони виходили на британському кабельному телеканалі Channel 4. Netflix “врятував” серіал, коли оригінальний виробник через великі виробничі витрати планував його закрити.

    USS Callister (4 сезон, 1 серія)

     

    Два роки тому творець “Чорного дзеркала” Чарлі Брукер знову поставив під сумнів майбутнє серіалу. В інтерв’ю британському журналу Radio Times він заявив, що поки неясно, чи буде аудиторія готова до історій про “падіння суспільства”.

    Metalhead (4 сезон, 5 серія)

     

    Серіал-антологія відрізняється від звичайного тим, що кожна серія являє собою окрему історію. Зазвичай антології об’єднані однією чи кількома темами або концепціями, які переплітаються в окремих історіях, розкритих з точки зору різних сценаристів та режисерів. Тобто серіал можна дивитися з будь-якого епізоду. Хоча для тих уважних глядачів, що дивилися серіал в хронологічному порядку, автори залишили чимало відсилань та “пасхалок”. Основна концепція саме “Чорного зеркала” полягає у впливі сучасних (та “завтрашніх”) інформаційних технологій на життя та стосунки звичайних людей і суспільства в цілому.

    Fifteen Million Merits (1 сезон, 2 серія)

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    МОН запрошує молодь вчителювати у сільських місцевостях

    Громадська організація “Навчай для України” за підтримки Міністерства освіти і науки України оголошує конкурс на...

    Німецькі супермаркети під прицілом: наркотики у бананових ящиках

    У Берліні в низці супермаркетів та прилеглої до нього федеральної землі Бранденбург у ящиках із...

    Завдяки Силам оборони у нашому місті вирує творче життя

    Майже 400 вихованців мистецьких закладів Кам’янського, Вільногірська, селищ міського типу Дніпровське та Кринички стали учасниками...

    Віддані помічники: Міжнародний день собаки-поводиря

    Собаки завжди були найвірнішими друзями людини, але для багатьох людей з обмеженими можливостями або з...

    У Кам’янському районі на вокзалі побили та пограбували чоловіка

    Поліцейські затримали чоловіка за пограбування мешканця Кам’янського району. Підозрюваний побив 38-річного потерпілого і відібрав у...