• UA
  • RU
  • Привітання Голови СБУ Василя Малюка з нагоди Дня Незалежності України

    24 Серпня, 2023

    Дорогі українці! Шановні колеги!

    Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю Незалежності України. І сьогодні — рівно півтора року, як ми стримуємо чергову хвилю російської навали на нашу землю.

    Під час повномасштабної війни Незалежність набула нових сенсів. Вона стала не лише уособленням нашого права на життя і свободу, а й символом героїзму та подвигу.

    Кожен українець розуміє, що тільки Перемога збереже Незалежність. Тому найкращі сини й доньки країни зі зброєю в руках відстоюють наше віковічне право бути вільними та нескореними.

    Служба безпеки України з перших днів повномасштабної агресії знаходиться на передовій боротьби з російськими окупантами. Наші спецпризначенці нищать ворога у найгарячіших точках війни. Співробітники Служби знешкоджують зрадників, шпигунів і диверсантів. СБУ проводить унікальні спецоперації та наближає день, коли прозвучать заповітні для всіх українців слова: «Ворога знищено, Україна перемогла».

    Не забуваймо, що цей шлях окроплений кров’ю Героїв, котрі віддали своє життя за Батьківщину. Серед них — і наші побратими, яких ми завжди пам’ятатимемо. Їхній подвиг дає наснагу битися й нищити ворога далі.

    Ми вистоїмо, бо захищаємо рідну землю. І це розуміє весь цивілізований світ! Ми виженемо пітьму, яка прийшла зі сходу, бо за нами — тисячолітня історія боротьби наших предків, славних лицарів козацької доби. Ми переможемо, адже на нашому боці правда!

    Незалежність була, є і буде! Тому що це складова того генетичного коду, який єднає українців у незламну націю.

    Захищаємо Україну разом!

    Слава Україні!

    Голова Служби безпеки України

    генерал-майор

    Василь Малюк

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram,Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Залякав убитого горем літнього чоловіка: у Кам’янському районі злочинець ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн гривень

    Мешканець Кам’янського району заволодів чужим майном обманним шляхом. Розслідуванням встановлено, що обвинувачений – місцевий підприємець,...

    Кам’янчани знову можуть замовляти індивідуальні номерні знаки

    Популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для замовлення, – повідомили в Міністерстві внутрішніх...

    Єднаємось заради спільної допомоги, – ГО «Бджола»

    15 травня до працьовитих майстринь міського волонтерського об’єднання «Жіноча сотня «З Любов’ю» Кам’янського завітали представники...

    До Кам’янського прийшло тепло: якої погоди очікувати 21 травня

    День 21 травня у Кам’янському буде теплим. На кам’янчан чекає ясна погода, яка протримається у ...

    День музеїв: від минулого до сучасності, шануємо історію та культуру

    18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. Цей день є приводом для...