Масштабна пожежа, аварія з постраждалими, згоріла людина: дайджест від рятувальників Кам’янського

10 Жовтня, 2023 |

Минулий тиждень був повен оперативними виїздами – 121 раз виїздили на екстрені виклики, допомагали поліції та швидкій, 104 рази гасили пожежі. Одна людина внаслідок пожежі загинула.

Майже опівночі 5 жовтня повідомили про пожежу на восьмому поверсі будинку по вулиці Харківській. Надзвичайники потрапили до задимленого помешкання та приступили до пошуку осередку пожежі. Під час ліквідації пожежі рятувальниками виявлено обгоріле тіло чоловіка, 1969 року народження. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на загальній площі 5 кв. м. Пожежу ліквідовано о 23:33. До місця події залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління. Причину пожежі встановлюють слідчі національної поліції.

7 жовтня по вулиці Сержанта Коновалова горіло дерево, був ризик, що от-от полум’я перекинеться на будинок. За викликом направлено місцевих вогнеборців у складі одного відділення. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що горить дерево на відкритій території біля будинку. За допомогою одного ствола "Protek" займання ліквідовано о 19:55. Загиблих та травмованих немає. Вогнем пошкоджено дерево на загальній площі 2 кв. м. До гасіння пожежі залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Причину пожежі встановлюють слідчі національної поліції.

А 8 жовтня біля готелю "Родина" на вулиці Січеславський шлях відбулась масштабна дорожньо-транспортна аварія. Зіткнулися "Mercedes-Vito", "BMW-X5" та "Skoda-Fabia". На щастя, обійшлось без загиблих.

 

Травмованого водія "Skoda" затиснуло всередині розтрощеної автівки. По прибуттю рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували 37-річного чоловіка та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Також до прибуття надзвичайники госпіталізовано пасажира автомобіля "Skoda". Рятувальники здійснили ряд протипожежних заходів на місці події та відключили акумуляторні батареї від транспортних засобів задля запобігання займанню автомобілів.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

І знову ревнощі: кам’янчанин ножем поранив свого знайомого

Під час спільного дозвілля між чоловіками виникла сварка, яка закінчилась ножовим пораненням. Про це повідомили...

Європою вирує "нова повінь тисячоліття" (ВІДЕО)

Повінь, що розлилася першими тижнями вересня у Чехії, Австрії, Польщі та Словаччині справді була недооцінена....

Масштабна пожежа, що сталася в Єлизаветівці Дніпровського району, локалізована

Загалом вогонь охопив 47 га. Окрім лісу, горіли й три будівлі, авто. Постраждала людина. На...

Хакер-самоук із Камʼянського зламав дані понад 10 000 користувачів

Правоохоронці Дніпропетровщини викрили і припинили протиправну діяльність 25-річного хакера-самоука з міста Камʼянське. Про це повідомили...

Кам’янський ліцеїст гідно представив Україну на міжнародному конкурсі юних науковців

9–14 вересня в місті Катовіце у Польщі проходив Конкурс молодих вчених Європейського Союзу (European Union...