• UA
  • RU
  • Дніпропетровщина відкрила своє представництво у Євросоюзі

    18 Жовтня, 2023

    Брюссельський офіс асоціації місцевого самоврядування Дніпропетровщини діятиме у приміщенні Єврокомітету регіонів задля залучення інвестицій у громади області.

    Відкрив його голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук разом з генсекретарем комітету регіонів і міст ЄС Петром Бліжковським.

    Окрім цього, Микола Лукашук взяв участь у пленарному засіданні комітету регіонів і міст ЄС. Розповів, як працює Дніпропетровщина в умовах воєнного часу, про її потенціал, плани щодо відновлення регіону та його подальшого розвитку. А також висловив свою позицію щодо завершення децентралізації разом з народним депутатом України Віталієм Безгіним та міським головою Львова Андрієм Садовим.

    Дніпропетровщина відкрила своє представництво у Євросоюзі

    «Реформа децентралізації в Україні триває і вона показала свою ефективність. Нам треба її завершити. Але для цього потрібно змінити Конституцію. Втім, ми це зможемо зробити, коли не буде воєнного стану. Впевнений, що після нашої перемоги реформа децентралізації в Україні буде завершена», – сказав Микола Лукашук.

    Також голова обласної ради провів низку ділових зустрічей у Брюсселі задля пошуку нових можливостей для відбудови регіону.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    СБУ затримала російського інформатора, який наводив ракети на Дніпропетровщину

    Контррозвідка Служби безпеки України зірвала ще одну спробу росіян завдати вогневого ураження по локаціях Сил...

    Чи діятиме в Кам’янському на Великдень комендантська година

    Уже цими вихідними Україна відзначатиме Великдень – уже втретє під час повномасштабного вторгнення. Чи діятиме...

    На Дніпропетровщині чоловік залишив автівку на ремонт, а натомість отримав брухт

    Поліція Синельниківського району оголосила підозру двом автокрадіям. Про обставини злочину повідомили в Головному управлінні Нацполіції...

    На Дніпропетровщині презентували виставку писанок, розмальованих дітьми-переселенцями

    На Дніпропетровщині відкрили виставку писанок. Їх створили діти-переселенці під час майстер-класу. В експозицію потрапили 15...

    Символ майбутньої перемоги: на одному з підприємств Дніпропетровщини оселився птах миру

    Чорногуз впевнено освоїв новий життєвий простір, що належить Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінату. Своєю домівкою птах обрав...