• UA
  • RU
  • Перевірка укриттів в садочках Кам’янського

    01 Листопада, 2023

    1 листопада очільник міста разом з начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем об’їхали з перевіркою укриття в дитячих садочках. Побували у низці дошкільних закладів міста. Про це повідомив Камʼянський міський голова Андрій Білоусов.

    «В навчальних закладах Кам’янського продовжуються роботи з облаштування укриттів, щоб якомога більше дітей навчалися офлайн. Деякі укриття заглиблюються та розширюються, збільшується кількість місць, облаштовуються другі виходи, змінюються комунікації, встановлюються вбиральні, вентиляційні системи, аварійне освітлення тощо.

    Сьогодні разом з начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем об’їхали дитячі садочки №49, №40 та №18 на предмет облаштування та збільшення місць в укриттях. Також ведуться роботи з облаштування укриття садочка №29.  Із 47 дитячих садочків 40 мають укриття й працюють виключно офлайн.  7 працюють за змішаною формою. Наше завдання – переобладнати та розширити укриття, щоб і ці 7 садочків наблизити до 100% роботи в режимі офлайн. 

    Такі самі роботи продовжуються й у школах міста. Завершуються роботи зі збільшення кількості місць в укритті Гімназії №4, проводяться роботи з облаштування укриття в Ліцеї №20. На експертизі перебуває проєктно-кошторисна документація з облаштування укриття в Ліцеї № 26 та розробляється ПКД на розширення укриття в Ліцеї Інформаційних Технологій.  

    На наступний рік заплановано будівництво 2-х укриттів для учнів Гімназії №12  та Ліцею №22, а також облаштування укриття для учнів Ліцею №16.  Роботи виконуються коштом міського бюджету. Допомагають також батьки та педагоги. Дякую за єдність та згуртованість. 

    Працюємо, аби наші діти мали гарні умови для навчання та були в безпеці».

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    У Кам’янському вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

    Міський голова Андрій Білоусов разом з начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем, головою райради Максимом Чехутою,...

    Ніч у Кам’янському минула тихо – міський голова

    Про ситуацію в місті у ранковому зверненні повідомив Андрій Білоусов: «Доброго ранку, рідне місто! Ніч...

    Новий конкурент ChatGPT: корпорація Microsoft готує власну модель ШІ

    Видання The Information вже назвали модель штучного інтелекту від Microsoft здатною стати серйозним конкурентом для...

    Якою послугою від сьогодні неможливо буде скористатися у міграційній службі

    10 травня 2024 року завершується дія експериментального проєкту щодо одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина...

    Кам’янське попрощається із солдатом Ярославом Сиваченко

    07 травня поблизу населеного пункту Стельмахівка на Луганщині, внаслідок ураження позицій з ворожого БПЛА, загинув...