У Кам’янському стартував Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті О.О. Янченка

23 листопада на базі спортивного комплексу "Прометей" відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого пам’яті Олександра Янченка – майстра спорту СРСР, який трагічно загинув в автокатастрофі 25 років тому.

Всеукраїнський турнір пам’яті нашого земляка проходитиме у Кам’янському три дні. Проведення цих змагань стало можливим завдяки підтримці голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, а також міського голови Андрія Білоусова.

 

Організатори зазначили: недаремно турнір проходить у Кам’янському, адже бокс – один з найпопулярніших видів спорту у нашому місті.

"У Кам’янському на постійній основі працюють 13 тренерів з боксу. З цих тринадцяти – шестеро це вихованці майстра спорту Олександра Янченка", зазначає начальник управління молоді і спорту Анатолій Івашина.

Протягом трьох днів змагань на ринг вийдуть 126 представників різних шкіл боксу з усієї України. З усіх бійців, які будуть змагатись – наше місто представлятимуть 16 спортсменів.

У фінальних поєдинках зустрінуться найсильніші бійці. Бажаємо всім учасникам турніру проявити силу та спортивний дух, а глядачам — насолодитися захоплюючими боями та підтримати улюблених спортсменів!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити