В Україні стартує сервіс із замовлення залізничних квитків для військових

07 Грудня, 2023 | Новини |

"Укрзалізниця" на своєму сайті запускає опцію замовлення квитків для військовослужбовців. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Послуга впроваджується з огляду на потенційно високий попит на квитки у передноворічний період. Ще одна причина – висока потреба в придбанні квитків у день відправлення серед військових через термінові відрядження, поїздки на лікування.

У разі відсутності квитків у вільному продажу забронювати квиток військовослужбовці можуть онлайн на порталі замовлення сервісних послуг за окремим посиланням. Військові зможуть бронювати квитки не тільки для себе, але й для побратимів, з якими їдуть в одному напрямку.

Наголошується, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та робило фактично неможливою поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток. Можливість спецзамовлення квитків дозволить захисникам та захисницям вчасно дістатись додому під час довгоочікуваної відпустки.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити