• UA
  • RU
  • ТОП-5 кращих фільмів для сімейного перегляду

    01 Січня, 2024

    Новорічні свята особливі за своєю атмосферою. Вони так і є синонімами до слова «сімейні». Пропонуємо цікаво провести такий цінний час з родиною та фільмом з нашої добірки.

    1. Том і Джеррі (2021, 6+)

    Ця анімаційна комедія точно западе в душу як дітям, так і дорослим, які знайомі з цими неймовірними персонажами з далекого дитинства. Вихід стрічки на екрани приурочено до 80-річчя від створення персонажів.

    Фільм розказує про першу зустріч мишеняти та кота.

    «У одному з престижних готелів працює Кайла (Хлоя Грейс Морец). Їй дуже хочеться, аби заплановане у готелі весілля пройшло ідеально. Але ж чи це можливо, коли повсюди нишпорить надокучливе мишеня Джері? Сама дівчина з гризуном справитися ніяк не може, тож звертається по допомогу до вуличного кота Тома. Впертий та цілеспрямований кіт – єдина її надія на порятунок».

     

    1. Людина-павук: крізь Всесвіт (2023, 0+)

    Перша у серії фільмів про Людину-павука анімаційна повнометражна стрічка встановила рекорд серед найдовших фільмів в історії Голлівуду. Дві з половиною години естетичного насолодження та завзятих пригод поруч з неймовірним саундтреками вподобались глядачам з першого кадру. Навіть не дивлячись на те, що історія зовсім не нова, а на нас чекає продовження вже у березні 2024 року, він вартий перегляду 100%.

    «Неочікувано до Майлза Моралеза повертається його найкраща подруга та кохана Гвен Стейсі. На них покладено відповідальну місію – врятувати усіх людей-павуків від таємничого злодія. Подорожуючи мультивсесвітом, Майлз та Гвен зустрічають безліч нових людей-павуків. Деякі з них навіть об’єдналися у спільноту, аби ефективніше протидіяти ворогу».

    1. Стихії (2023, 7+)

    Пригодницький сімейний мультфільм про незвичайну парочку з дівчинки-вогню та юнака-води точно зацікавлять вас, а можливе хтось з пар і побачить себе в них. Цікаво, що фільм є частиною великого всесвіту Піксар, це можна вгледіти у неймовірній та неповторній стилістиці мультфільму.

    «Уявімо місто, у якому разом живуть представники різних стихій: повітря, землі, води та вогню. Звісно, могли б жити окремо та не травмувати одне одного випадковими дотиками, але ж разом краще. Ембер Люмен (Лі Льюїс) – винахідлива, запальна та яскрава дівчина, типова представниця стихії вогню. Якось у транспорті вона випадково зустрілася із Уейдом Ріпплом (Мамуду Аті), хлопцем зі стихії води. Легкий та веселий, з м’яким характером, він завжди уникає конфліктів, згладжує гострі кути та пливе за течією життя. Ембер та Уейд – повні протилежності, однак у бурхливому різноманітті міста вони починають знаходити у собі спільні риси».

    1. Брати Супер Маріо в кіно (2023, 0+)

    Сюжет створений на основі однойменної гри, а цей фільм – четверта спроба екранізувати культових персонажів. Фільм активно заграє з ностальгічними почуттями фанатів Маріо. Відсилань тут більше якраз на класичні частини та моменти. Навіть блоки, що зависли в повітрі, від яких не сховатися в жодній із частин, тут знайшли контекст і працюють у рамках свого всесвіту.

    «Водопровідники та брати Маріо і Луїджі намагаються налагодити своє життя і вирішують відкрити свій бізнес в Брукліні. Тільки замість звичайної роботи вони потрапляють в казкові Королівства. В них якраз виникла погроза з боку Боузера, який бажає зробити Принцесу Піч своєю нареченою, а заодно й захопити увесь всесвіт».

    1. Хлопчик і Чапля (2023, 13+)

    Фільм “Хлопчик і чапля” став великим хітом на своїй Батьківщині, в Японії. Незважаючи на те, що не мав промо-кампанії, став унікальним випадком в історії студії Ghibli. Дана історія отримала назву від роману Гензабуро Йошіно 1937 року. Але у Studio Ghibli зазначили, що стрічка має кілька відхилень від оригінальної історії на користь власної.

    «Дія фільму розгортається в Японії під час Другої світової війни й зосереджується навколо хлопчика, на ім’я Махіто, чия мати загинула. Юнак переживає сімейну трагедію і змушений переїхати в сільську місцевість, де його батько виготовляє деталі для літаків японських військових. Якось він зустрічає чаплю, яка пропонує йому подорож у світ, де живуть мертві та живі, щоб зустрітися з матір’ю».

    Бажаємо приємного сімейного перегляду та щасливого початку нового року!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Енергія води: як війна змінила обличчя української енергетики

    З самого початку повномасштабного вторгнення стало зрозуміло, що однією з цілей критичної інфраструктури для ворога...

    У Кам’янському нагородили переможців конкурсу «Моя мама – найкраща»

    Цей конкурс від громадської організації «Молода Бджола» зібрав близько 100 неймовірних робіт, сповнених любові та...

    Україна виборола третє місце на Євробаченні 2024: хто ж став переможцем?

    У ніч на 12 травня в Мальме, Швеція, відгриміла довгоочікувана музична подія року “Євробачення-2024”. Цього...

    Поліцейські Кам’янського зі школярами виготовили листи-вишиванки для українських захисників

    16 травня, у День вишиванки, ювенальні поліцейські Кам’янського районного управління поліції завітали до ліцею №6,...

    Кам’янчани знову можуть замовляти індивідуальні номерні знаки

    Популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для замовлення, – повідомили в Міністерстві внутрішніх...