Простий рецепт гарячих бутербродів до уваги кам’янчан
Здається, немає легшої та простішої страви, ніж гарячі бутерброди. Їх можна нашвидкуруч приготувати для перекусу в обідню перерву чи після напруженого робочого дня, коли немає сил для борщів чи м’яса, ви можете пригостити ними раптових гостей, а можете порадувати себе та рідних у вихідний день.
Варіантів, як і начинок для бутербродів, – безліч, але сьогодні ми пропонуємо взяти до уваги рецепт від нашої журналістки Альони Руденко. Такі бутерброди знайомі Альоні з дитинства, їх і зараз частенько готує її мама – прості, ощадливі для гаманця, швидкі та смачні.
Інгредієнти:
- ковбаса варена (можна взяти "Лікарську") – 300 г
- кетчуп – 5 ст. ложок
- хліб пшеничний – 10 скибочок
- сир твердий – 200 г
- зелень петрушки свіжа – за смаком
Приготування:
- Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками й викладаємо в глибоку миску.
- Зелень дрібно шаткуємо і додаємо в тарілку до ковбаси.
- Кетчуп викладаємо до решти інгредієнтів і все ретельно перемішуємо.
- На деко викладаємо хліб і на кожен шматочок викладаємо по 1–1,5 ложки начинки.
- Сир тремо на крупній тертці та посипаємо ним кожен шматочок, але не слід додавати забагато сиру, бо він у процесі запікання буде розтікатися по листу.
- Ставимо бутерброди в заздалегідь розігріту духовку на 15 хвилин, а потім можемо оцінити результат всією родиною.
Смачного!