• UA
  • RU
  • Простий рецепт гарячих бутербродів до уваги кам’янчан

    15 Січня, 2024 | Новини |

    Здається, немає легшої та простішої страви, ніж гарячі бутерброди. Їх можна нашвидкуруч приготувати для перекусу в обідню перерву чи після напруженого робочого дня, коли немає сил для борщів чи м’яса, ви можете пригостити ними раптових гостей, а можете порадувати себе та рідних у вихідний день.

    Варіантів, як і начинок для бутербродів, – безліч, але сьогодні ми пропонуємо взяти до уваги рецепт від нашої журналістки Альони Руденко. Такі бутерброди знайомі Альоні з дитинства, їх і зараз частенько готує її мама – прості, ощадливі для гаманця, швидкі та смачні.

    Інгредієнти:

    • ковбаса варена (можна взяти "Лікарську") – 300 г
    • кетчуп – 5 ст. ложок
    • хліб пшеничний – 10 скибочок
    • сир твердий – 200 г
    • зелень петрушки свіжа – за смаком

     

    Приготування:

    1. Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками й викладаємо в глибоку миску.
    2. Зелень дрібно шаткуємо і додаємо в тарілку до ковбаси.
    3. Кетчуп викладаємо до решти інгредієнтів і все ретельно перемішуємо.
    4. На деко викладаємо хліб і на кожен шматочок викладаємо по 1–1,5 ложки начинки.
    5. Сир тремо на крупній тертці та посипаємо ним кожен шматочок, але не слід додавати забагато сиру, бо він у процесі запікання буде розтікатися по листу.
    6. Ставимо бутерброди в заздалегідь розігріту духовку на 15 хвилин, а потім можемо оцінити результат всією родиною.

     

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити