• UA
  • RU
  • Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському

    20 Лютого, 2024

    16–18 лютого в Кам’янському пройшов відкритий волейбольний турнір «Зимові мрії» серед дівчат 2007 і 2009 років народження. Партнером заходу стала громадська організація «Бджола».

    У змаганнях взяли участь 12 команд з Києва, Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Полтави, Миколаєва, Канева. Кам’янське представляли спортсменки дитячо-юнацької спортивної школи №2 під керівництвом тренера Віталія Серьогіна.

    За підсумками змагань перші місця в обох вікових групах посіли волейболістки ДЮСШ №2 Кам’янського, переконливо довівши свою майстерність і високий рівень у цьому виді спорту.

    Найкращими гравцями турніру серед дівчат 2009 року народження стали кам’янчанка Анна Чернова (ДЮСШ №2) та Жанна Пилипенко з Полтави. З-поміж спортсменок 2007 року народження відзнаку отримали Анастасія Ялова (ДЮСШ №2) і полтавська спортсменка Анастасія Мороз.

    Усі переможці та призери турніру отримали нагороди від представників «Бджоли»: начальника управління молоді та спорту Анатолія Івашини, а також директора СК «Прометей» Андрія Дроговоза.

    Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському Волейбольний турнір за підтримки «Бджоли» відбувся в Кам’янському

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Чекаємо на легендарний бій: цієї ночі Олександр Усик змагатиметься за п’ять поясів

    Вже сьогодні, 18 травня, в аравійському Ер-Ріяді відбудеться головний боксерський поєдинок ХХІ століття. Українець Олександр...

    Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся легкоатлетичний пробіг, присвячений Збройним Силам України

    Спортивний захід зібрав близько 500 учасників віком від 6 до 65 років – професійних спортсменів...

    Чемпіонат Дніпропетровщини з шашок стартував у Кам’янському

    На Дніпропетровщині розпочався Чемпіонат області з шашок-100 у класичній грі. Про це повідомив віцепрезидент Національної...

    Спортсменки нашого міста стали призерками Чемпіонату України з гімнастики

    18 та 19 травня у Чернівцях пройшов І Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “ETNIKA CUP”....

    Кінологи з Дніпровщини візьмуть участь у Чемпіонаті світу рятувальних собак

    У Словаччині з 12-го по 16-те червня буде проходити Чемпіонат світу для рятувальних собак FCI,...