• UA
  • RU
  • Українські хакери це зробили: російській ресурс майл ру втратив все

    Найбільший російський інтернет-ресурс Mail.ru потрапив під атаку IT-Армії, що призвело до втрати доступу до поштових скриньок більшості користувачів, які знаходяться за межами росії, повідомило Міністерство цифрової трансформації.

    “Наше кібервійсько зупинило роботу найпопулярнішого в росії безкоштовного сервісу електронної пошти своїми атаками”, – заявило Мінцифри.

    Крім користувачів, які перебувають поза територією росії, доступ до своїх акаунтів втратила частина внутрішніх користувачів. Поступає багато скарг на неправильну роботу поштового сервісу, мобільного додатку Mail.ru та особистого кабінету.

    Згідно з даними Мінцифри, 37% звернень від користувачів за останню добу були пов’язані з збоєм сайту, 25% – з збоєм сервісу, 21% – з збоєм мобільного додатку, 7% – з усіма видами збоїв, 6% – з збоєм особистого кабінету.

    29 лютого найбільше скарг на роботу Mail.ru надійшло з Північного Рейну-Вестфалії (5%), Баден-Вюртемберга (3%), Москви та Московської області (3%), Гессена (3%), Мазовії (3%).

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Різанина на Великдень: у Кам’янському затримано вбивцю

    Поліцейські Кам’янського затримали 27-річного зловмисника за вбивство знайомого. Під час конфлікту підозрюваний спричинив 26-річному чоловіку...

    Збитки в енергосистемі України – понад мільярд доларів: чи очікувати підвищення тарифів на світло

    Тарифи на електроенергію можуть бути підвищені вже цього року через необхідність залучення значних коштів для...

    Осередок Молодіжної ради міста, розташований в адміністративній будівлі центрального парку, розширився ще одним приміщенням, – міський голова

    Окрім основного офісу, тут запрацювала ресурсна кімната, де для молоді проводитимуть тренінги, майстер-класи, заходи з...

    До Кам’янського йде похолодання: якої погоди очікувати 8 травня

    День 8 травня у Кам’янському буде прохолодним. З ранку до самого вечора у Кам’янському небо...

    Фруктовий еліксир: які фрукти підтримують здоров’я серця

    Серце – це мотор нашого організму, і як кожен механізм, воно потребує правильного палива для...