Ароматний морквяний пиріг з яблуками
Яблука та морква чудово поєднуються і мають відмінний смак разом. Пропонуємо приготувати ароматний і смачний морквяний пиріг з яблуками. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 скл – борошно;
- 0,5 ч.л. – сода;
- 0,5 ч.л. – сіль;
- 1 ч.л. – розпушувач;
- 1 скл – цукор;
- 0,5 скл – олії;
- 2 шт – яйця;
- 2 шт – яблука;
- 2 шт – морква (натерта);
- 1 ч.л. – кориця;
- 0,5 ч.л. – ванільного екстракту.
Покроковий рецепт
- Змішайте сіль, борошно, соду і розпушувач.
- Збийте яйця з цукром, додайте олію і перемішайте.
- Повільно вмішуйте рідкі інгредієнти до сухих.
- Розкатайте тісто і застеліть ним дно форми для випікання.
- Мілко натерту моркву, яблука, цукор, сіль, корицю та ванільний екстракт перемішайте разом.
- Всю начинку рівномірно розподіліть по тісту.
- Випікати 40-45 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!